maanantai 24. tammikuuta 2011

Would you like to have a cup of tea?

Olen jo pitkään etsiskellyt itselle mummotyylistä kahviastiastoa. Sellaista romanttista, siroa ja kaunista. GreenGate miellyttää omaa silmää kovastikin, mutta siinä on hieman ärsyttänyt se, että sitä on kaikilla. Kaikki blogit tuntuu olevan täynnä sitä greengeittiä... Vähän niinkuin älyttömän hyvä musiikkikipale, joka menee pilalle kun sitä soitetaan radiossa kyllästymiseen asti. Ja meikäläinen on aina ollut vähän vastarannan kiiski, enkä halua tehdä asioita niinkuin kaikki muut tekee. En sitten ostanut sitä GreenGatea.

Vaan ostinpas jotain muuta. Pelastusarmeijan lähikirppikseltä löysin unelmien mummokahviastiaston! Tai itseasiassa tuo on teeastiasto, mutta saan kait minä siitä kahviakin juoda? Hinta oli kallis minun kirpparibudjetillani, mutta en vain voinut jättää tätä astiastoa sinne. Ja hintakin on vähän miten sen ajattelee, tuon astiaston (2 teekuppia, 2 asettia, 2 kakkulautasta, teekannu, kermakko ja sokerikko) en olisi saanut edes kahta GG:n kahvikuppia.

Astiasto on nimeltään Elizabethan Chantilly. Googlettamalla en kauheasti löytänyt tietoa tästä astiastosta. Ilmeisesti aika harvinainen, en itse muista törmänneeni tämmöiseen astiastoon koskaan aiemmin. Harmi vaan, että noita kuppeja on vain kaksin kappalein. Jos jollakulla tätä astiastoa löytyy, olisin kiinnostunut ostamaan!

Tässäpä teille kuvakavalkaadia uudesta kahvioastiastostani. Varoitus: seuraavat kuvat saattavat aiheuttaa vakavan mummoutumisvaaran! :D


7 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan ihanan mummomaisia!! :D Kyllä minulle ainakin kahvikin noista kelpaisi.

  VastaaPoista
 2. Meil ei ole koristeltuja, hienoja kahvikuppeja ja en varmaan sellaisia tule hankkimaan (ei vain ole meidän juttu).
  Mut jokatapauksessa ihailen tällaisia nättejä sarjoja ja tämäkin näyttää tosi kivalta :)

  VastaaPoista
 3. Kauniin hennot kukat ja mukava väri on uusissa kupeissasi. Kerrassaan vastustamattomat! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihqt!!! Pakko tulla jokupäivä kattoon nuita! Ja muuten mää oon jo mummoutunu, sun kuvat ei voi ennää pahentaa asiaa. :D

  P.S Söpö tämä sun uus look! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis astiasto, minä rikkoisin ne heti, kömpelö kun olen....

  VastaaPoista
 6. Oih, onpa kyllä kauniit astiat. Mies on aikanaan saanut lahjaksi semmoiset mummotyyliset kahviastiat, jotka vie meiltä yhen hyllyllisen verran tilaa, eikä niitä ole koskaan käytetty eikä varmaan tulla käyttämäänkään, kun minun tyyliä ne ei tosiaankaan ole. (Enkä edes juo kahvia, joten ne kupit on ihan liian pieniä. Ja mies tykkää juoda kahvinsa isommasta kupista jne.) Mutta kuitenkin tämä sinun löytösi miellyttää kovasti silmää, vaikkei juuri sitä ominta tyyliä olekaan.

  VastaaPoista