lauantai 8. tammikuuta 2011

Oranssi Kupla

Meillä on miesväki kovasti kuplavolkkari-intoilijoita. Miehellä on vanha kupla, jota on kesästä asti innolla kunnostanut. Poikakin on kovasti ollut auton laitossa mukana, ja on jo alle yksivuotiaasta asti tunnistanut kuplavolkkarit kuvista ja liikenteessä.

Kupla-paita on ollutkin mielessä pitkään. Netistä ei vaan oikein tahtonut löytyä millään applikointiin sopivaa Kupla-kuvaa. Niinpä eräänä yön pimeänä tuntina päätin piirtää sen itse. Siis minä, joka en osaa yhtään piirtää! No, omasta mielestäni piirustus onnistui sen verran hyvin, että pitihän sitä kokeilla sitten applikoida.

Vihreä joustofrotee ja resorit Lasten Metsola
Velourit applikoinnissa tilkkuja
Kaava Night Owl, Ottobre 6/2009

Tuo myrkynvihreä joustofrotee on ostettu Metsolan ystävämyynnistä edullisesti, ja se on marinoitunut kaapista jo syksystä saakka. Nyt vasta, kaivettuani sen leikkuupöydälle, tajusin kuin uskomattoman kauniin värinen se on! Olisi pitänyt ostaa sitä enemmän. Aivan ihanaa kangasta.

Applikoinnissa kävi monia kämmejä, langat alkoivat suttaamaan, eikä velour tahtonut tarttua liimaharsolla velourin päälle millään ja se irtoili, siksi tuo Kuplan puskurikin on vähän vinossa.


Tässä paidassa on paljo muitakin mokia, kuten esimerkiksi helmassa kaksoisneulaommel on kiero ku korkkiruuvi. Omaa laiskuutta, kun en jaksanut silittää helmaan päärmettä ennen ompelua, vaan ompelin ns. vapaalla kädellä.


Mutta, kaikessa epätäydellisyydessäänkin, tämä paita on ihana! Tykkään noista lämpimistä väreistä ja oon ylypiä ku sain tuon applikaation ite piirrettyä (vaikkei vaikia ookkaan) enkä kopsinu sitä mistään. Lisäksi tuo oli vaikein tähänastisista applikaatioista, ja siihen nähden se onnistui ihan kohtalaisesti. Tykkään!

Ja arvatkaa vaan, tykkäskö poika paidastaan! Hokee vaan Ukka, ukka! (=Kupla), ja osoittelee paitaa :)

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva paita! Yhtään ei häiritse mokat :) Minä en koskaan silittele päärmeitä, ei kehtaa! ;D

  VastaaPoista
 2. Kyllä on hieno kuva. On se kiva kun aikuiset ihastelee aikaansaannoksia, mutta kyllä paras kiitos on se lapsen aito ihastus ja se, kun hän valitsee sen vaatteen niiden kaupasta ostettujen joukosta. Aivan ihana paita!

  VastaaPoista
 3. Ihana paita! Ihana blogi, jatkan selaamista!

  VastaaPoista
 4. tosi kiva paita! Ja totta, että on parasta kun tekee jonkun kuvan ihan itse, eikä ota ideaa toiselta..

  VastaaPoista
 5. Ihana!! On varmasti poika onnessaan, voin vaan kuvitella mikä oli eka ilme ku näki! <3

  VastaaPoista
 6. Ihana kupla ja hyvä värivalinta. Tuo kangas on kiva väristä minulla on itsellä siitä paita ja kangaskaapissa on marinoitumassa pätkäkin sitä.

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno siitä tuli! Hyvähän sinä olet piirtämään! Ja kuplan väri kivasti piristi kokonaisuutta.

  VastaaPoista
 8. Upea paita! Täydelliset värit ja ihana applikaatio :)

  VastaaPoista
 9. Yhdyn muiden kommentteihin! Ihanat värit ja hieno kupla!

  VastaaPoista
 10. Ihana paita! Hienot värit ja huipusti onnistunut aplikaatio :)

  VastaaPoista