torstai 20. tammikuuta 2011

Syksy meni jo

Tämmöinen sienipaita on ollut leikattuna kaapissa jo joulukuun alusta lähtien. Siitä piti tulla joululahja eräälle pojalle koossa 104cm, mutta väsyneenä leikkasin sen ilman saumanvaroja -> olisi ollut liian pieni. No se jäi sitten kaappin lojumaan leikeltynä.

Nyt päätin tyhjentää keskeneräisten pinoa ja tein paidan loppuun.Rehellisesti sanottuna en tykkää tästä paidasta yhtään. Tuo turkoosi sienikangas ei sitten oikein inspannutkaan, ja kaiken lisäksi se oli todella tympeää ommeltavaa. Applikaatiokaan ei mennyt ihan putkeen, yhdessä kohtaa ompelukone jäi suttaamaan ja imaisi kankaan sisäänsä, juuri siitä syystä että kangas on niin lirsua. No, sain sen kohdan kuitenkin korjattua suht koht ok, mutta kyllä sen huomaa kun läheltä katsoo. No, kaipa tämä meillä käyttöön tulee, kotipaidaksi jos ei muuta.

5 kommenttia:

 1. Ai toi kangasko onkin hankalaa ommeltavaa. Höh. Vai onko sitä useampaa laatua? Käteen tuntuu ainakin mun sienikangas niin mukavan paksulta. Ja minä kun lupasin arpajaisvoiton tuosta...

  Mutta tuo paita näyttää kuitenkin ihan hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Nätti paitahan siitä kehkeytyi! Ei muuta kun käyttöön vaan! =) Aika ohkaistahan tuo kangas on, se on totta. Ei mikään kaikkein mukavin ommeltava, vaikka kankaana on ihan laadukas.

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä just ihanat värit ja kiva lopputulos! Sieniaiheet vetoaa muhun aina. :)

  VastaaPoista
 4. MInun silman näyttä kivalta paidalta, vaikka sinisesta väristä en juurikaan tykkä. Kyllä se varmasti käyttöön pääse, iso homma ollut tekemisessä kuiteskin?

  VastaaPoista
 5. Jotkut kankaat osoittautuu hypistellessä / leikatessa / ommellessa ärsyttävästi erilaiseksi kuin mitä ne on kuvitellut tai toivonut olevan. Erityisen inhottavaa se on silloin, jos kyseistä kangasta on tullut tilattua isompi läjä kerralla...

  VastaaPoista