tiistai 4. tammikuuta 2011

On the road

Harvoin mikään kangaskuosi on yhtälailla sykähdyttänyt kuin Metsolan On the Road. Sitähän oli ihan pakko saada. Ja mikäpä muu, kuin paita siitä syntyi.

Kaava: Villi Viikinki Ottobre 6/2010
Kangas ja resori: Lasten Metsola

Kuten monia muita, myös minua hieman kismitti se, että nuo valkoiset kohdat eivät olekaan valkoisia vaan tuhnuisen harmaita. Kävin tämän liikkeestä ostamassa, ja huomasin sen jo siellä, mutta ostin silti. Tämä kangas kun on tullut kummittelemaan uniin asti, niin eihän sitä voinut sinne kauppaan jättää!

Pääntien kanttauskin alkaa olemaan jo ihan siedettävää tasoa.


Ja mikä tärkeintä, paidan omistaja piti kovasti paidasta!


Samaa On the road -kangasta on vielä metsänvihreänä, sen jätin vielä kaappiin marinoitumaan.

5 kommenttia:

 1. Voi tuota murua! <3 "Auto, ppppprrrrrmmmmm"! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä ihana kuosi. Haaveissa on täällä vielä, jospa ensin tuhoaisi nuo jo ostetut kankaat :D Minua ei harmaus haittaa. Olishan se kiva valkoisena, mutta kuten sullakin, kuosi on sen verran hieno etten sen takia ainakaan jätä ostamatta.

  VastaaPoista
 3. Ihana paita tuli ja se harmaus ei todellakaan näkyy...

  VastaaPoista
 4. On kyl nättiä kangasta :)
  J nätin näköinen kaula-aukko.
  Tuli täs mieleen, että
  Onko sulla muuten minkälevyinen se sun kaksoisneula, siis millä etäisyydellä neulat toisistaan? mulla tuli koneen mukana kaksoisneula joka on tosi kapea, neulojen väli vain 2,5mm. luulin silloin sitä ihan normi levyseksi, mut nyt tietoinen että se olikin normaalia kapeampi. ostin ton käsitykseni mukaan yleisimmin käytetyn kokoisen (neulaväli 4mm) ja sil on helpompi tehdä ku tuol kapeammal koneen mukana tulleella.

  VastaaPoista
 5. Tuo kangas on kyllä aivan ihanan näköistä, juuri parhaimmillaan ihan tuollaisena perusmallisena paitana. MUTTA mun mielestä oli jotenkin epäreilua että niiden sivujen perusteella kankaan värin olisi ymmärtänyt muuksi kuin mitä se oli (siis noi ikkunat valkoisiksi).

  VastaaPoista