keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Nuppineulatyynyä

Pääsin vuoden alusta peruutuspaikalta paikallisen kansalaisopiston ompelukurssille. Kurssi on aika vapaamuotoinen, jokainen saa ommella mitä haluaa, ammattiapua on tarvittaessa tarjolla. Ompelukoneet ja saumurit on talon puolesta, kaikki muu käytännössä hommataan itse. Ompelutarvikepakkia kasatessani huomasin, että tarvin nuppineulatyynyn kurssille, ja semmonenhan piti pikaiseen tehdä.Kankaina Amy Butlerin ihanuudet, napit omista kätköistä. Vähän tuosta tuli muotopuoli, vaan niin kait on tekijänsäkin, joten ei haittaa. Ajaa asiansa!

Huomenna olisi taas sitten ompelukurssia. Ihan kivaa piristystä tuollainen kurssi näin talven keskellä. Saa ideoita ja inspiraatiota muiden töitä vakoillessa. Ja ihan kivaa ommella seurassa! :) Nyt pitäisi vain keksiä jokin hieman haastavampi (ei liian haastava) ompelustyö sinne tehtäväksi, kun kerran on sitä ammattiapuakin siellä tarjolla. Ideoita?

P.S. Uusia lukijoitakin, huippua! Tervetuloa :)

8 kommenttia:

 1. hihii.mäkin tein eilen samalla mallilla uuden tyynyt kun yksi on aina väärässä paikassa. itse olen lattialla kun tyyny on päydällä.. nyt ne molemmat voi olla pöydällä :D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa olet päässyt ompelemaan ihan asioiksesi! =) Olen ollut joskus ompelunohjaajana vastaavalla kurssilla kansalaisopistossa, ja voi miten ihania ihmisiä siellä oli - näki että kaikki nauttivat täysillä vapaa-ajastaan ja tekivät juuri sitä mitä halusivatkin. Hauskaa kurssia!!!

  VastaaPoista
 3. No nyt kelpaa kurssille :)
  SIt meille jaat kaikki hyvät vinkit mitä sieltä opit!!! :D

  VastaaPoista
 4. Kuule, otappa se farkkumekko sinne matkaan ja tekaset sielä ne farkut pojalle. Siis ihan semmoset vetskarilliset pyhähousuiksi. Ei ne kovin hankala oo tehä, jos on opettaja. :) Tai sitte itelle ompelet jotaki.. Söpis neulatyyny!

  VastaaPoista
 5. Hieman kyllä kadehdin sua kun pääsit sinne kurssille. Toisaalta itsellä ei nyt keväällä olisi ollut aikaa siihen. Ehkä syksyllä yritän päästä ryhmään, vaikka taitaakin olla aika vaikeaa se pääsy. Mietin, että mitä voisit siellä alkaa ompelemaan...Hmm... mites olisi kevättakki nuorimmaiselle? Sellainen ihana kaupunki/hienostelutakki, autoaihetta tietenkin ;) Ja neuvot sitten mullekkin miten sellainen tehdää :)

  VastaaPoista
 6. Olisikin kiva päästä ompelukurssille, täällä oli tänä lukukautena vain joku nuorisolle tarkoitettu vastaava ja se ei tullut edes täyteen.

  VastaaPoista
 7. Ihana että pääsit kurssille, olisin myös niin halunnut mutta ei riittä aikaa... Ja neulatyyny on söpö, itsellä samanlainen ja keskimmäinen käy aina työntämässä kaikki neulat salaa sisään ja itse kysy: onko se kakku?

  VastaaPoista
 8. Ihana pikkuinen neulatyyny! Mukavia ompeluhetkiä kurssille!

  VastaaPoista