tiistai 29. marraskuuta 2011

Tipusia

Ihanan Janan kautta sain saksanmaalta tätä ihanaa lintukangasta. Aivan ihastuttava kuosi, ei voi muuta sanoa.


Tämä kangas taipui 128cm paidaksi ja 86cm liivimekoksi.Liivimekon kaava on Annelta saatu, kiitos! Tosi kiva ja simppeli kaava. Näitä vois kyllä tehdä enemmänkin.

Kanttauksiin olen kyllä vähän pettynyt, en tiedä miksi se nyt näissä vastusti. Rumasti näkyy tuo tikki kun lanka oli vaaleampaa kuin resori. Onko se sitten resorin laadusta vai mistä johtuu että jotkut kanttaukset onnistuu hyvin ja toiset huonosti ja ne kolmannet hyvin huonosti...


No pukinkonttiin nämä nyt kummiskin ovat menossa, toivottavasti saajat tykkäävät, kanttauksista huolimatta..

5 kommenttia:

 1. miten sä mittaat resorin päänteille?

  VastaaPoista
 2. Jenni, 0,7 * ympärysmitta. Leveys jotain 4-5cm.

  VastaaPoista
 3. Kuosi on kyllä tosi ihana, samoin tekemäsi vaatteet! Kanttausten suhteen olen huomannut, että resoreilla on eroa. Eli sellainen ”lerpsu, ohut ja ei napakka” resori saa aikaan epäsiistin kanttauksen. Ja toisaalta jos kantin pituus on yhtään liian pitkä niin tahtoo mulla tulla ”ei niin kivaa” jälkeä. Siksipä nykyään leikkaan kantin mieluummin aavistuksen liian lyhyeksi kuin pitkäksi, varsinkin jos resori on tuollaista ”ei niin napakkaa”. OB kaavoissa tuntuu monesti olevan aivan liian pitkät noi kanttikaitaleen mitat...

  VastaaPoista
 4. Ihana kangas tosiaan ja kivat ompelukset! :) Minäkin muuten mittaan rasorin 0,7xympärysmitta ja toimii yleensä. Joskus olen käyttänyt "löpsöä" resoria, mutten käytä enää minnekään..!

  VastaaPoista
 5. Ihania! Ja kyllä mullakin tulee lörpempi helposti pääntiestä jos resori on lörppää. Tai ainakin on muistettava laittaa lyhyempoi resori kuin paremmalla laadulla. Myllymuksujen resoreilla tulee parhaat kanttaukset. =)

  VastaaPoista