tiistai 29. marraskuuta 2011

Kettua ja karhua

Tämä kettu ja karhu kuosi on ollut ehdoton kuosisuosikkini siitä lähtien kun löysin siitä tehdyn pipon kirpparilta. Kuosi on ollut joustofroteena myynnissä Metsolalla joskus ennenkuin minä olin innostunut koko ompeluhommasta, eli minulla ei edes ole ollut mahdollisuutta tätä koskaan ostaa. Joku tätä kangasta kuitenkin huutokauppasi FB:n kangashamsterit-palstalla, ja tietenkin minä sen huusin itselleni. Aika hyvään hintaan, mutta no, eihän tätä kangasta enää mistää saa. Melkein kuin antiikkia, eikö? :)


Siis onko ihanempaa kuosia enää olemassa? Joustofrotee itsessään on hieman kummallista: ohutta ja kovaa ja keinokuituisen oloista. Mutta tuo kuosi, se kompensoi kaiken! <3 Metsolan varmaan kantsis ottaa tämä uudistuotantoon, jollain parempilaatuisella joustofroteella, varmasti menisi kaupaksi.


Paitahan tästä pojalle tuli. Kaavana More Grey 98cm. Mutta arvaatka mitä. Se on tosi nafti! Menee ehkä ihan hetken, nyt on jo tosi tiukka. Meinasi itku päästä, kaikkein ihanin kangas, ja vähän mahdollisuuksia tätä enää mistään löytää... No minkäs teet, oma moka. Kyllä kait se on uskottava että tuo poika on jo 104cm. Mutta ottaa pattiin silti.4 kommenttia:

 1. Ihana paita. Voisithan sie suurentaa tuota paitaa, pura sivu- ja hihasaumat ja leikkaa jostain joustofroteesta suikaleet ja ompele saumoihin kiinni. Ja jos helmakin on lyhyt, niin samaa joustofroteeta helmaan. Ja hihoihin vois laittaa pidemmät resorit... :)

  VastaaPoista
 2. Ihana, joka päivä vaan päälle niin kauan kun vähänkään mahtuu =) Mun poika on niin rakastunut traktorijoustis paitaan ettei muuta pitäisikään. Veljeni kerran kysyikin onko sillä muita paitoja ollenkaan =) Kestovaippakauppa ton kuosin tais silloin tehdä ja myydä jos en väärin muista. Mulla on pikkupätkä jemmassa, jos vaikka joskus vielä pitää pikkuvaatteita tehdä. Kurja vaan, kun tuoppaa haalistumaan vaikka käytettynä on kyllä aikas pehmeä jo.

  VastaaPoista
 3. ja toi more grey on kapeampi kuin muut ottobreen kaavat.

  VastaaPoista
 4. Ihana paita ja surku että tuli nafti. Komppaan Maiskua että tee suurennusoperaatio jos on kerran niin mieluinen.

  VastaaPoista