tiistai 29. marraskuuta 2011

Lujaa Lada-Laatua. Or not.

Pitihän munkin Metsolan Ysmystä käydä hamstraamassa ihanaista Lada-jerseytä, tai siis oikeastaan eräs ystäväni toimi trokarinani ja jonotti hiki päässä siellä "parin" muun seurassa. Kiitos Anne vielä vaivannäöstäsi!


Paitojahan siitä piti tehdä, omalle pojalle ja pukin konttiin. Olen kyllä jotenkin tosi pettynyt näihin. Miten onnistuinkin sössimään ihanan kankaan näin hyvin?! Molemmat paidat on tehty uusilla kaavoilla, 134cm Mickey-kaavalla ja 98cm Let it be -kaavalla (en muista ob-numeroita nyt ulkoa). Kumpikaan ei ollut kovin häävi kaava.

Let it be 98cm.

Mickey 134cm.
Lisäksi noihin oli tosi vaikea löytää sopivaa resoria, jopa tuo kaikkeensopiva valkoinen näyttää aivan liian kirkkaalle tuossa. Ja jotenkin onnistuin sössimään nuo pääntietkin, tuo pienempi paita lähentelee jo poolopaitaa korkealla resorikauluksellaan, mikä ei nyt ollut yhtään tarkoitus :/ Pitää jatkossa muistaa, että näitä eksperimentaaleja vois tehdä jatkossa sitten ei-niin-mieluisilla kankailla...


1 kommentti:

  1. Mä yhdistin tuohon kankaaseen tummanvihreetä resoria ja siitä tuli ihan kiva. Let It Be-kaavaa kokeilin minäkin ja sain pidentää reilusti ettei tullut napapaita.

    VastaaPoista