sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Vähän fiinimpää

Pojalla oli ensimmäinen joulujuhla tarhassa, ja pitihän sinne paita saada, kun kaikki kauluspaidatkin olivat menneet pieneksi.


Juhlapaita on valkoista trikoota, johon on applikoitu velourkravatti. Kaavana on Let It Be, jonka jo aiemmassa postauksessa haukuin, mutta joka osoittautuikin varsin toimivaksi kaavaksi, muutamien muutosten jälkeen. Oon vähän kyllästynyt niihin iänikuisiin raglanhihoihin, tämmöiset hihat ovat kivaa vaihtelua.

Valkoinen trikoo on Kangas-Mallasta, aivan mielettömän laadukasta ja ihanaa trikoota! Muutenkin Kangas-Mallaa pitää kyllä erikseen kehua, todella nopea toimitus, edulliset hinnat. Ja on mukavaa, kun heidän järjestelmä lähettää koko ajan sähköpostiin tietoa, missä vaiheessa tilaus on. Ja ihan erityistä plussaa annan heidän nettisivujen mobiilikäyttöliittymästä, sitä ei ole kellään muulla kangaskaupalla. Minun surffauksista about 90% tapahtuu iPhonella, joten tämä on mulle tärkeä juttu. Kun eräästä toisesta nimeltämainitsemattomasta kangaskaupasta tilausta joutui odottamaan kuukauden(!), niin todellakin osaa arvostaa tuollaista erinomaista palvelua. Eli suosittelen Kangas-Mallaa! (tämä oli ihan ilmainen mainos, en ole saanut mitään korvausta siitä :) )

Ja tähän loppuun vielä jotain spesiaalia, eli sovituskuvaa paidasta! Tykkään!
4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis paita!!! Minä teen kaikki paidat/mekot/tunikat tällä Let it be kaavalla ja tykkään tosi paljon! olen niin laiska piirtämän uusia kaavoja ja tämä on toiminut meillä hyvin niin tytölle kun pojille ;)

  VastaaPoista
 2. Tuollaisia paitoja olisi tarvittu kun meidän kolme poikaa olivat pieniä. Todella käytännöllistä - pese ja pidä - eikä tarvitse tapella kravattien/rusettien kanssa :-)
  Onpas poika kasvanut kovasti!

  Hyvää Joulua,

  -Solja

  VastaaPoista
 3. Hieno! En olekaan Mallasta tilannut, kiitos vinkistä. Mä olen jotenkin niin kyllästynyt nettikangaskaupoissa siihen ettei koskaan tiedä kankaan laadusta tai siitä miltä se tuntuu kun ei pääse hipelöimään, mutta kun live-kaupoista ei löydy mitään kivaa.

  VastaaPoista