torstai 29. joulukuuta 2011

Rinsessamekko

Yhdelle pienelle rinsessalle joululahjaksi hempeän vaaleanpunainen  

RINSESSAMEKKO


Kaavana Annelta saatu liivimekon kaava muokattuna noin kokoon 116cm. Kankaiden alkuperää en nyt kuollaksenikaan muista. (Onkohan se sen merkki että on tilannut liikaa kankaita viime aikoina?)

Applikaatio onnistu ehkä keskinkertaisesti. Naamaan en ole oikein tyytyväinen, tuon pienen piperryksen applikoiminen tuottaa edelleen ongelmia. No ehkä harjoitus tekee joskus mestarin.. Mutta muuten kyllä huomaa, että olen kehittynyt tuossa applikoinnissa, nyt vasta tajusin löysätä ompelukoneen alalankaa applikoidessa ja löysätä paininjalan puristusta. Helpotti kummasti!

Mutta kaikenkaikkiaan ihan kiva mekko. Toivottavasti saajakin tykkää. Itse tykkään ihan älyttömästi kaikesta itsetehdystä, mutta en tiedä osaavatko lapset sitten tämmöisiä pehmeitä paketteja arvostaa. No, meni syteen tai saveen, joulupukkihan se tästä haukut/kiitokset saa :)

2 kommenttia:

  1. IHANA! Niin ihanan tyttömäinen... Onko materiaali muuten velouria? Ei sulla sannunut jäämään noin 15x15cm tilkkua, applikaation tarttia ja en ole mistään saanut v-pun velouria. Tai onko vinkkiä mistä saisi (mieluusti paikallinen ku ei viitsisi tilata applikaatiota varten niin pientä palaa)

    VastaaPoista
  2. Anne, joustofroteeta on tuo mekko. Kelpaisko se applikointiin? Mää monesti yhdistelen samassakin vaatteessa sekä velouria ja joustofroteeta, joskus jopa trikoota. Tulee mukavan elävä pinta eri materiaaleista. Vaaleanpunaista velouria mulla ei ole olemassa :/

    VastaaPoista