tiistai 26. lokakuuta 2010

Norsuja

Norsupaitaa valmistui paitatehtaalta.

Kangas Sampsukka
Resori Myllymuksut
Kaava Night Owl, Ottobre 6/2009 (+5cm helmaan lisää)

Tämä norsukangas ei iskenyt kankaana, eikä iske oikein valmiina vaatteenakaan. Laatu ei ole hääviä, enkä tiedä tuosta printistäkään. Miksiköhän tätä kangasta tilasin? No makuja on monenlaisia..

Kauluksen tein perinteisellä tyylillä. Onnistui ihan jees, vaikka ehkä hieman on lörpön näkönen tuossa kuvassa. Nämä lörppökaulukset muuten hieman kutistuvat pesussa, että sitä odottelen.


Pitäisi olla tarkempi tuossa kauluksen ompelussa, että nuo paidan saumat tulisivat oikein päin. Nyt näköjään on taas tuo oikeanpuolimmainen sauma jäänyt väärinpäin. Noh, sekään ei onneksi näy ulospäin. Mutta aina löytyy jotain parantamisen varaa.

7 kommenttia:

 1. Sulonen kangas! Tästä tuli hyvä mieli, hymmyilen itekseni.. Tahtoo nähä tuon livenä.. :)

  VastaaPoista
 2. tosi kiva paita, kangas on mielestäni kiva! Itsekkin joskus tilasin sampsukalta trikoota ja kulahti tosi nopeasti pesuissa...sen jälkeen olenkin tilannut muualta!

  VastaaPoista
 3. Miksi tuo norsukangas ei vaikuta laadukkaalle? Mulla meinaan odottelee samaa kangasta kaapissa, mutta olen vähän säästellyt sitä että tekisin siitä vasta ensi talveksi pitkähihaisia... Siihen kyllä kiinnitin huomiota, että pienikin venytys saa taustan valkoisuuden näkymään aika herkästi, mutta oliko siinä jotain muutakin 'valitettavaa'?

  VastaaPoista
 4. Mulle iskee kuosi tuossa värissä, ei niissä muissa. Mutta jos painojälki on taas huonoa niin taidanpa jättää tilaamatta.
  Kaulus näyttää hyvällle. Kannatti siis harjoitella :) Mulla on myös ongelmia noiden saumojen laittelun kanssa, aina on joku toisen suuntaan. Jatketaan harjottelua ;D

  VastaaPoista
 5. Sarita, mulla meni jo kankaan esipesussa tuo norsukangas niin kulahtaneen näköiseksi että alako tympäseen.

  VastaaPoista
 6. Minusta tuo on kyllä ihan mielettömän ihanaa!!! Ja niin hieno paita, vertaas itsekin ensimmäistä kokeilua ja tuota! Wau!! HYvä sinä. =)

  Joo noissa kuultaa kyllä herkästi se pohjan valkoinen läpi kun venyttää vähänkään, ja ommellessa esim. helmaan kaksoistikkauksen, harmittaa kun jokaisesta neulanpistosta paistaa valkea. Ja aika kovaa trikoota eikä palaudu venytyksestä. Mutta tuo printti on minusta niiiin ihana että tilaisin sitä silti lisää kun raaskisin. Ehkä se keltapohjainen olisi parempi, siinä ei ainakaan ole niin suurta värieroa kankaan pohjavärin ja painovärin suhteen.

  VastaaPoista
 7. Hmm, tosi harmillista kuulla että kangas on hieman pettymys laadun suhteen. Mä tosiaan olen vain pessyt sen ja laittanut kaappiin, tykkään hurjasti tuosta printistä ja siksi olen sitä vähän säästellyt... Hmm. No enpähän sitten odota liikoja.

  Toi sun tekemä paita kyllä näyttää hienolle!

  VastaaPoista