lauantai 23. lokakuuta 2010

Kuolalappuja taas

Näitähän mää oon tehny vähän joka välissä. Kuolalappuja. Kaikenkaikkiaan oon tehny näitä varmaan jo sen parikymmentä. Ja niitä menee ja kuluu, ei oo yhtään liikaa.


Onkohan meidän poika jotenkin epänormaali, kun se kuolaa NIIIN paljon? :) En ole kenenkään muun nähnyt käyttävän minkäänlaisia kuolalappuja, ehkä niiden lapset ei sitten kuolaa? Yleensä ihmiset luulee näitä huiveiksi.

Meillä nämä kuolalaput ovat kyllä olleet loistokeksintö. Ja aika paljon oon säästänyt rahaa kun olen tehnyt näitä ite. Aika paljon maksavat kaupassa, jos niitä jostain sattuu löytymään. Että jotain hyötyä tästäki ompeluinnostuksesta.

4 kommenttia:

 1. Jos teidän poika tekee hampaita? En muista että kamalasti olisivat meillä kuolanneet muulloin kuin hampaita tehdessään - kai siis näin, kun en ole kuolalappuja kaivannut. Ps. mun blogikirppis-osiossa on muistaakseni myynnissä kolme käyttämätöntä H&M:n kuolalappua. ;)

  Mutta nuo on aika makeita, kun ovat niin huivin näköisiä!! =)

  VastaaPoista
 2. Tiina, no meillä poika on ollut kova kuolaamaan aina, hampaiden tulon aikaan kuilataan tosi paljon ja muulloin vaan paljon :) Eli en usko että pelkästään hampaiden tuloll voi tuota kuolaamisen määrää selittää. Meillä on myös kaks niitä hm:n kuolalappua ja ne on jo valitettavasti pieniä, ei mahdu kunnolla kaulan ympäri...

  VastaaPoista
 3. Täällä Australiassa olen huomannut aika monien käyttävän lapsillaan kuolalappuja, mutta ne on usein sellaisia ruokalapun näköisiä, noi huivimaiset on kyllä paljon hienompia mun mielestä!

  Meillä ei lapset ole olleet mitenkään erityisen kovia kuolaajia, mutta ovat sitten keksineet muut tavat sotkea paljon ;) Esikoinen oli nimittäin todella kova pulauttelija, kauhulla muistelen sitä pyykin määrää...

  VastaaPoista
 4. Meidän poika kuolaa myös paljon. On kuolannut aina ja loppua ei vieläkään näy (nyt 7kk). Meilläkin hampaiden tulo on lisännyt (ekat kaksi 4kk iässä ja nyt toiset kaksi putkeen), mutta kuolaa on silti paljon aina.
  Itsekin olen vastaavia lappuja ommellut ja ovat kyllä pelastaneet monelta vaatteen vaihdolta. Nää on kivoja tehdä, ei vie paljoa aikaa ja näihin saa kätevästi tuhottua kaikki tilkut.

  VastaaPoista