sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Amy Butleria eBaysta sekä haasteentynkää

Eräänä yön tuntina tuli surffailtua taas eBayssa, ja tämmöistä ihanaa tuli huudettua.


Kyseessä on Amy Butlerin Love-collectionin kankaita. Kuva ei todellakaan anna oikeutta noille kankaille, ovat aivan ihanan värisiä!

Tuo ulkomaitten Fat Quarter -systeemi on kyllä kätevä. Fat Quarter on n. 50cm x 50cm palanen, eli kangasta ei tarvitse ostaa koko pakan leveydeltä. FQ on kätevä palanen pieniin töihin, esim. pussukoihin. Eikä tullut montaa euroa hintaa näille kankaille, postikuluineen.

Tuo Love-mallisto on kyllä jotain NIIIIIN ihanaa, tekisi mieli tilata kaikki. Tykkään muutenkin noista Amy Butlerin kankaista aivan ylipaljon.

* * *

Hei tässä onkin hyvä haasteen paikka!


Mitkä ovat Sinun suosikkikankaitasi?
Kenen suunnittelijan kankaista pidät erityisesti?


Saa vastata myös omassa blogissa, tai se on myös suotavaakin, ja mieluiten kuvien kera! Tiiä mitä ihania uusia kangaslöytöjä saadaan aikaiseksi, jos te kanssaompelijat tähän haasteeseen tartutte :)

4 kommenttia:

 1. Nätin näköisiä kankaita, Minä en onneksi viel ole opetellut tuota eBayta käyttään ;)
  Tohon kangaskys en osaa kylä vastata, tääl kankaita löytyy laidasta laitaan :)

  VastaaPoista
 2. En tiedä, tohdinko itseäni kanssaompelijaksi lukea, mutta haasteeseen vastasin :D
  http://elamantapaidiootti2.blogspot.com/2010/10/vali-vali-ja-vastaus-haasteeseen-eika.html

  VastaaPoista
 3. Mäkään en ole ebayhin rekisteröitynyt, mutta amazon on melkein yhtä koukuttava. Lisäksi löysin uuden, ja se on etsy.com.

  Aivan ihania juttuja, vaikka en ole uskaltanutkaan vielä tilailla.

  Eniten mä tykkään vanhoista kankaista, mutta niitä löytääkseen halvalla pitää olla jo melkoinen tuuri, jota mulla ei usein ole. Ehkä pitäisi kiertää kirppareita vielä enemmän.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat kankaat! Mulla on juuri tällä hetkellä kova ihastus tuollaiseen vähän oliiviin vivahtavaan vihreään, jota tuossa oikeanpuoleisessa kankaassa on. Ihastelin juuri täällä http://www.kelanifabric.com.au/index.php?PCID=9806&CDO=144 erilaisia vihreitä kuvoituja kankaita ja mietin mitä kaikkea raaskisin tilata / mille keksisin käyttökohteen.

  Koitan vastata myöhemmin haasteeseen!

  VastaaPoista