perjantai 27. elokuuta 2010

Tunnustuksia

Tämmöistä ihanuutta sain aenolta! Ihanaa, eka tunnustus ikinä!


Niin ideahan ois paljastaa seitsemän asiaa itsestä, ja jakaa tämä sitten seitsemään blogiin etiäpäin.

* * *

1. Oon kaikissa harrastuksissani aikamoinen välineurheilija.

Kun innostuin urheilusta ja laihduttamisesta, hommasin kaikenmaailman askelmittarit, sykemittarit, kalorilaskurit, jumppavaatteet ja salikortit. Ja luin kilokaupalla wellness- ja laihdutuslehtiä. Teoria oli kyllä hallussa, mutta jos olisin kaiken energian kohdistanut siihen kuntoiluun, olisin varmasti huippukunnossa ja paljon hoikempi.

Sama homma kävi valokuvauksessa, ostin järkkärin ja siihen lisätarvikkeita. Ja objektiiveja. Ja ties mitä härpäkkeitä. Ja loppujen lopuksi kameratavaraa oli niin paljon, etten jaksanut kaikkea kerralla kantaa.

Saapa nähdä käykö tämän ompeluharrastuksen kanssa samalla tavalla, nyt jo näyttää uhkaavalta :)


2. Olen tekniikkafriikki

Rrrrakastan kaikenlaisia teknisiä hilavitkuttimia. Naispuoleiset ystävät olivat innoissaan, kun H&M tuli Ouluun, meikäläinen oli seitsemännessä taivaassa kun tänne saatiin Verkkokauppa.com :) Minä olen meidän perheen IT-tuki ja digiboksien asentaja. Vasti-ikään meiltä löytyi pc-pöytäkone, läppäri ja miniläppäri; minun hankintoja kaikki. (Onneksi raskin sentään pöytäkoneesta luopua.) Meidän taloudessa on 5kpl kameraa, 1kpl videokamera ja 6kpl mp3-soitinta. Uusin rakkauteni on iPhone. En vaihtaisi sitä enää mihinkään. Paitsi ehkä uudempaan iPhoneen...


3. Olen vaivihkaa huomaamattani muuttunut parin vuoden sisällä romanttiseksi ihmiseksi

Tämä näkyy kaikessa. Musiikki on vaihtunut raskaasta rockista pehmeisiin naislaulajiin. Jos aiemmin oli sana romanttinen ja komedia samassa elokuvassa, meikäläinen kiersi sen kaukaa. Nykyään mitä nyyhkympi elokuva, sen parempi. Kaivetaan jo valmiiksi nessut esiin. Kodin sisustus ja oma pukeutuminenkin on muuttunut romanttiseen suuntaan. Mitä ihmettä mulle on tapahtunut?


4. Lapsen saaminen on ollut parasta mitä minulle on koskaan tapahtunut

No ei varmaan mikään ylläri kenellekään, varsinkaan äideille. Mutta minut tämä on kyllä yllättänyt, joka päivä olen NIIN onnellinen ihanasta, rakkaasta pojasta! <3


5. Rakastan kirppareita

Lapsena meidän kesälomareissu oli lähteä meidän vanhalla mersulla Oulusta Helsinkiin kirpputorille. Ostettiin Hietalahden kirpputorilta mersun takakontti täyteen seuraavan talven vaatteita ja muuta kivaa ja ajeltiin takaisin Ouluun. Eli sieltä asti on tämä kirppari-innostus tullut.  Edelleen on ihan parhautta päästä kunnon kirpparikierrokselle, joita nykyään on jo täällä Oulussakin ihan kiitettävästi, ei tarvitse välttämättä lähteä sinne Helsinkiin asti. Tykkään myös lukea blogeista muiden tekemiä kirpparilöytöjä.


6. Tykkään järjestellä tavaroita

Vaikka en olekaan mitenkään erityisen siisti ihminen, tykkään järjestellä tavaroita. Tänään järjestin muutama sata nappia värikoodeilla omiin purkkeihinsa. Suurinta nautintoa on saada järjestää käsilaukku, laittaa sinne kaikki tärkeät tavarat omille paikoilleen. Lompakon järjestäminen on melkein yhtä kivaa.


7. Tykkään kirjoittamisesta


... enkä näköjään osaa lopettaa alkuun päästyäni, kuten tästäkin jutusta huomaa...

* * *

No johan tuli sepustus! Laitanpa tätä eteenpäin nyt Oulun lähialueen bloggaajille elikä Letulle, Sanille, Hantalle ja Pullaposkelle (sori jos olette jo saaneet tämän..) En enää muistakaan enempää, ketä oli ne oululaiset bloggaajat, ketä tässä rivien välissä viime aikoina olen bongaillut. Tunnustappa kommenttilootaan jos olet Oulusta tai lähialueelta!

6 kommenttia:

 1. Naapurikunnasta Kiimingistä. :)

  VastaaPoista
 2. Kempeleessä ollaan :-)

  kiitos tunnuksesta....

  VastaaPoista
 3. Oi ihanaa Riika, kiitos!!!! <3 Olipa ihana tulla reissusta kotia ku täälä oottaa tämmönen!! :) :) :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos muistamisesta kovasti. Oulusta ollaan juu.

  VastaaPoista
 5. Mun on pakko sanoa että mä olen tossa ykköskohdassa ihan samanlainen. Esim. ompelun aloitin kolmisen kuukautta sitten aivan ekaa kertaa elämässäni ja välineistöä on nyt jo vaikka ammattilaisen tarpeeseen :p. Taito enää puuttuu, innostusta ja ideoita on siis välineiden lisäksi hurjasti!

  Ja iPhone on kyllä ihana, kun sellaisen saa niin sitä ei kyllä vaihtaisi enää muuhun (vaikka ennen vannoin nokian nimeen...) Itse en kyllä uudesta iPhonesta tykännyt niin paljon, se on jotenkin 'kulmikkaamman' tuntuinen kädessä, vaikea selittää mutta se vanhempi malli on siis paremmin käteen istuva. :)

  VastaaPoista