maanantai 2. elokuuta 2010

Lisää pussukoita

Tein vähän lisää pussukoita Hipun ohjeella.  Näistä vaan tuli jotenkin muotopuolia kaikista. En oikein tiedä mistä johtui, ensimmäinen pussukka kun onnistui niin hyvin. Epäilen, että voisi johtua siitä, että käytin näihin 15cm pituisia vetoketjuja (kuten ohjeessa lukee), kun ensimmäisessä pussukassa taisi olla 18cm vetskari. Vähän tympii noiden epäonnistuminen, mutta minkäs teet. Tytärpuoli varasi itsellensä tuon cupcake-kankaalla olevan pussukan ja puna-valkoinen meni lahjaksi. Että käyttöön menivät kummiskin.


Päällykangas Robert Kaufmanin kangasta Ebaysta, samoten vetskari. Silitettävä tukikangas Kangastukusta. Sisäpuoli vanhaa lakanaa.


Päällykangas vanhaa verhoa. Muutoin samanlainen kuin edellinen.

Päällykangas vanhaa verhoa. Muutoin samanlainen kuin edellinen.

Ainiin, tervetuloa vaan uusille lukijoille! Onpa kiva kun joku jaksaa näistä ompeluksista kiinnostua :)

Ja pssst! Arkirakkaus-blogissa on IHANA arvonta, kantsii osallistua!

2 kommenttia:

  1. Eipä se muotopuolisuus käytössä haittaa, ihana ku jaksat väkertää! Pitäs kyllä korjauttaa oma ompelukone että pääsis taas ompeleen...

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun kävin blogissamme kommentoimassa, niin löysin minäkin tänne! Tuo cupcake-kangas on erityisen kaunista. Kaufmanin kankaita olen välillä itsekin ostellut, mutta tuohon en ollut vielä törmännyt. Nyt himottaisi sekin. Makeanhimoa?

    -Paula

    VastaaPoista