maanantai 11. maaliskuuta 2013

Metsän harvennusta

Oulun alueen ompeluryhmässä teetettiin oma kangas, metsäinen joustofrotee. Kankaan on suunnitellut huippulahjakas Leena Renko, ja kangas on teetetty yhteistyössä Hannan Kankaan kanssa.
Tämä on siitä kiva kangas, että sävyt on mätsätty Hannan Kankaan yksiväristen joustofroteiden ja resorien kanssa, eli voi vaikka sopivat housut tehdä yksivärisistä.


Ihan niinkuin strömssössä ei tämä paita mennyt. Luottokaava Little Lamb on alkanut tökkiin, ja tästä tuli aavistuksen liian kapea ja hitusen liian pitkä. Pitäisi piirtää vissiin jo isompi koko eikä vain pidennellä helmasta ja hihoista vanhoja kaavoja. Lisäksi yön pimeinä tunteina onnistuin kokomerkit ompeleen tuohon etupuolelle. Väsyneenä ompeleminen voi olla mielenkiintoista :)


Mutta ei tämä paita ihan metsään mennyt, tai itseasiassa juurikin meni metsään, mutta positiivisella tavalla :)

5 kommenttia:

 1. Nätti paita! Itse sorrun kanssa usein tuohon yhden kaavan käyttöön, sitten vähän suurennellaan sinne ja tänne... ;)

  VastaaPoista
 2. sama vika rahikaisella, mulla on tuo 92cm little lamb, ja panda huppari, ja niitä mä venyttelen vähä mutulla joka suuntaan, mitä sitä suotta isompaa piirtelemään :D Sit ku aikasi tarpeeksi venyttelet sitä, niin käy niinkun mulle, että se paita on sopiva myös 110cm käyttävälle isosiskolle ;)

  -jennipenni

  VastaaPoista
 3. Voi että miksei tuota kangasta tule myyntiin kaikille!!! Epistä. :)

  VastaaPoista
 4. no musta tämä on kyllä hieno! tuo kangas, tuo kangas <3

  VastaaPoista