torstai 28. helmikuuta 2013

Yksisilmäinen monsteri

Seuraava paita on tehty todellakin pitkän kaavan mukaan. Mustavalkoinen salmiakkijoustofrotee seisoi ensin kaapissa todella kauan, olisikohan ollut viime kesästä saakka? Sitten sain itseäni niskasta kiinni, ja sain leikattua sen paidaksi. No paidanraato seisoi sitten ompelupöydälläni jälleen kerran kauan, odottaen sopivaa applikaatiota. Piirtelin, printtailin, mallailin - mutta ei, mikään applikaatio ei tuntunut tähän paitaan istuvan. (Musta on tullut ihmeen kriittinen näiden applikaatioiden suhteen...)

Kunnes sitten löysin tämän hellyttävän yksisilmäisen monsterin, joka tuntui kuin olevan tehty tätä paitaa varten! <3


Tosi kivasti turkoosi piristi tuota salmiakkikuviota, joka tuntui olevan hieman tuhnuinen ei-niin-puhtaanvalkoisen pohjavärinsä takia. Nyt valmiina paitana tämä on tosi kiva. Poikakin tykkäsi, yritti kiskoa päällensä puolivalmiina.


Mää oon kyllä ihan onnettoman hidas näiden mun ompelusten kanssa. Varsinaiseen ompelutyöhön kulutetun ajan lisäksi tykkään jokaisen työvaiheen välissä mallailla ja tutkailla valmistumassa olevaa työtä. Tai sitten vain ihailen kankaitani. Tuntimääriä en uskalla ajatellakaan, mutta onneksi tämä on vain harrastus, eikä niitä tunteja tarvitse laskeakaan. Ainoa huono puoli tässä hitaassa ompelussa on se, ettei mun ompeluvauhti oikein kohtaa kangasvarastojen kasvun kanssa... Mutta se lohduttaa, että tuon jälkimmäisen ongelman kanssa en ole yksin :)

9 kommenttia:

 1. Suloinen monsteri ja turkoosi raikastaa paitaa huimasti! :)

  VastaaPoista
 2. Niin nappivalinta tuo turkoosi tuohon! Ja erittäin kiva aplikaatio! :D

  VastaaPoista
 3. Söpöisä monsteri ja pirtsakka paita :)

  VastaaPoista
 4. Mä taidan olla aika samanlainen ompelija. Jokaisen työvaiheen välillä kuluu helposti turhan kauan aikaa.. ;) Tosi suloinen monsteri!

  VastaaPoista
 5. Mahtava monsteripaita! Ihkut värit!

  VastaaPoista
 6. Ihanan raikas paita ja hauska tuo applikointi!

  VastaaPoista
 7. Heh, kuulostipa tutulta tuo joka työvaiheen jälkeen mallailu ja kankaiden ihastelu. Eipä siinä muuten mitään mutta kun työt ei oikein edisty niin nopeasti kuin haluaisi mutta mä en osaa edes olla tekemättä sitä :)

  Ja tosi hyvin tuo turkoosi piristääkin tuota kangasta, joka mulla odottelee edelleen visiota. Ehkä se senkin kankaan aika koittaa joskus

  VastaaPoista
 8. U P E A aivan mahtava paita :) kyllä sä olet taitava -Tanja-

  VastaaPoista