maanantai 25. heinäkuuta 2011

Mekkoja

Keltainen SunRay on yksi ehdottomasti lempikuoseistani Metsolan valikoimista. Ja nimenomaan se keltainen, muut värit ei kelpaa. Ja kun sitä sattui lyhyen hetken olemaan tarjouksessa 10€/metri, niin pitihän sitä pari metriä heti ottaa varastoon. Osa siitä päätyi kummitytön 7v synttärilahjamekkoon.Heppamekko on kankaantuhojaismekko tai tunika, jota koitin tähdätä ystävän tytön 2v syntymäpäiville, vaan eihän se sinne tietenkään ehtinyt. Koko on n. 86cm, katsotaan mihin tämä mekko nyt sitten päätyy. Ihan kiva tuli, vaikka piti vähän säveltää että sai kankaan riittämään.


Muutoin ompelurintamalla on ollut aika hiljaista. Heinäkuu toki verottaa osansa - ei kauneimpina kesäpäivinä jaksa paljon ompelukoneella istua. Ompelut vähenevät jatkossa varmasti entisestään, arjen koittaessa. Poika aloittaa päiväkodissa ja minä töissä. Kaksi vuotta on kotona mennyt niin nopeasti! Saapa nähdä mitä se syksy oikein tuo tullessaan. Hieman on haikea mieli, ei voi mitään.

7 kommenttia:

 1. Oi miten kauniit molemmat, heppamekko erityisen suloinen!!!

  VastaaPoista
 2. tuota heppakangasta olen pyöritellyt ek:n palalaarissa useaan otteeseen. se on hirvee ja kiva yhtäaikaa.
  kivan tunikan olet kyllä tehnyt. ehkä minäkin ostan sitä ja koklaan mitä siitä saisi aikaiseksi. meillä kun asuu pieni heppahullu :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä nuo päällä kelpaa kenen tahansa tyttösen pyörähdellä! Tuo heppakangas on tosi kivaa, mistä sitä olet oikein löytänyt? Tuo keltainen SunRay on yksi minunkin lemppareista. Jostain alesta minäkin sitä hankin (ei tosin ihan noin hyvässä olessa ollut kuin sulla). Siitä onkin jo hihallinen mekko tullut ommeltua ja lisää on tulossa (kaverin tytölle tosin tällä kertaa). Osat valmiiksi leikattuna ompelua odottamassa.
  -Anne- (kommentointi ei toimi ainakaan google-tilin kautta)

  VastaaPoista
 4. Anne, eurokankaasta tuo heppakangas on joskus viime syksynä löytynyt. Ja mullakin oli pitkä aika ettei Google-tilin kautta päässyt kommentoimaan ollenkaan. Onneksi meni ohi, toivottavasti menee sullakin.

  Unikuu, mullakin oli vähän ristiriitaiset tunteet tuosta heppakankaasta, mutta nyt olen päätynyt tykkäämään siitä. Kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
 5. On varmasti melkoisen iso elämänmuutos tuo työhön palaaminen ja pikkuisen aloittaminen päiväkodissa! Itse en ole vielä tarpeeksi rohkaistunut alkaakseni hakemaan töitä, mutta pian kyllä pitäisi ruveta ihan tosissaan pohtimaan noita työ- ja hoitojuttuja itsekin. Tuntuu vain tosi vaikealle kun ei ole valmiiksi työpaikkaa mihin palata!

  VastaaPoista
 6. Suloinen, heppatytön unelmamekko :)

  VastaaPoista