tiistai 12. heinäkuuta 2011

Meillä asuu pieni etana...

... ainakin pojan kuolan määrästä päätellen!

Kuolaaminen loppui jossain vaiheessa pariksi kuukaudeksi, mutta alkoi sitten uudestaan. Liekö takahampaat nyt tulossa, en tiedä kun ei anna edes kokeilla. Entiset kuolalaput olivat jo ziljoonien pesujen jäljiltä todella elähtäneitä, joten piti tehdä pari lisää.


En kyllä edelleenkään ole yhtään sinut noiden KAM-neppien kanssa, tai lähinnä sen neppipressin kanssa. Iso osa  epäonnistuu, ja niitä epäonnistuneita on niin mahdoton saada irti.  Oon kokeillu vaihtaa sitä pressin "kantaa" isompaan ja pienempään. Mää en vissiin vaan osaa. Harmi kun pressi oli aika kallis ja kam-neppejäkin on kaapissa pienen armeijan tarpeisiin..

5 kommenttia:

 1. mulla autto pihtien käyttöön tämä: http://www.youtube.com/user/kamsnaps#p/a/u/0/6ThHOltF5eE

  VastaaPoista
 2. siis mikä iinä menee pieleen? pilalle menneen nepin saa helpoiten irti painamalla sitä uudelleen pressissä niin lujaa kuin voi ja sit sivuleikkureilla/pihdeillä irroittaa palaset. ainakin mä saan jonkun osan halki jos painan liian lujaa.

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen haaveillut hankkivani ne pihdit (ja neppejä kans tietysti). Mistä muuten hommasit nuo pihdit? Itse en ole vielä ehtinyt selvitellä mistä kaikkialta niitä saa ostettua. Harmi vaan jos ne on noin vaikeakäyttöiset ):
  T.Anne (kun ei tuon googletilin kautta kommentointi onnistu, onnistuuko näinkään)

  VastaaPoista
 4. Hihii kuolaako etanat!? ;D

  Nup laput on kyllä toimivia jos paljon kastuu etumus, ei tarvitse aina koko paitaa vaihtaa. =)

  VastaaPoista
 5. Glenni, kiitti videolinkistä, pitää kokeilla vielä käytännössä oisko noista vinkeistä apua. Anne, olikohan se Sampsukka mistä tilasin nuo pihdit? Ei voi muistaa... Unikuu: Pitää kokeilla tuota nepin hajottamista puristamalla. Ja hommata pihdit tai sivuleikkurit jostain..

  VastaaPoista