sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Vihreää settiä synttärisankarille

Lapsuudenystävän pojalle 1v synttärilahjaksi tämmöinen setti.


Kova kangasvarastojen laihdutuskuuri menossa, nämäkin kankaat ovat roikkuneet siellä jo ihan liian kauan. Hyvä kun nyt pääsivät ompeluksen alle ja maailmalle. Miten se aina pääseekin se kangasvarasto kasvamaan vaikka kuinka yrittäisi olla ostamatta kankaita? :)

11 kommenttia:

 1. mulla se ei kyllä toteudu. laatikot pursuaa ja vaikka kuinka yritän niin ei.. nytkin on kahdesta paikasta tulossa kankaita :D

  VastaaPoista
 2. Kiva noiden kankaiden yhdistelmä! Kangaslaatikon laihdutus tekis kyllä terää: viime aikoina tullut vaan lihotettua! Ajattelinkin, että jos kesäloman ekan viikon pitäis vielä tytön hoidossa ja ompelis päivät :)

  VastaaPoista
 3. Itse yritän myös laihduttaa, mutta aika heikoin tuloksin. Kangasta tursuaa sieltä sun täältä. Kaikki ei mitenkään mahu kaappiin, joten laatikoita löytyy kaikista huoneista... Ahdistaa, mutta silti olen jälleenkerran onnistunut tilamaan niitä lisää. Nytkin tekisi mieli laittaa tilaus Metsolalle, tuo auto kangaskin kutkuttaa.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana lahja.Tälläisiä lahjoja minä arvostan todella paljon!!

  VastaaPoista
 5. Ihanan raikas ja keväinen setti! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat vaatteet! Niin keväiset väritkin :)

  VastaaPoista
 7. Raikkaan kaunis setti varmasti onnelliselle autopojalle! :)

  VastaaPoista
 8. Kiva yhdistelmä, kivoissa väreissä!
  Kangaskaapin tyhjentäminen on vaan niin vaikeaa, itelläni on ainakin pino kankaita joita ei raaski käyttää noin vain, vaan odottelee sitä oikeaa ideaa...
  Sillä siis perustelen itselleni uusien tilaamisen... =D

  VastaaPoista
 9. Ne aikusten yogapantsit on nyt just mulla jalassa ja ne on oikeasti NIIIIIN mukavat housut, että en muita pitäskään, jos näillä viittis käydä töissäkin :) Jos oloasuhousun kaavat on, niin vähän lahjetta lyhentämällä ja lahjeresoria pidentämällä sais tämmöset helposti tehtyä.

  VastaaPoista
 10. Ihana raikas ja pirteä setti! Mina laitoin itselle kangas-osto kiellon juhannuksen asti! Pakko ommella pois ennen kun uutta tilailen;)

  VastaaPoista