maanantai 7. maaliskuuta 2011

Kevättä ilmassa

Nyt ollaan siinä mielessä erikoisessa tilanteessa, että pojan vaatevarasto sisävaatteiden suhteen alkaa olemaan kasassa. No, parit yöpuvut pitäisi tehdä, mutta paitoja ja housuja on nyt tämänhetkiseen tilanteeseen nähden riittävästi, mitään akuuttia tarvetta ei ole millekään. Näinollen saatoin pitkästä aikaa miettiä jotain muuta ompelusta kuin lastenvaatteita.

Sohvatyynynpäällinen oli mielessä. En olekaan aiemmin sellaista tehnyt. Koitin etsiä helppoa sohvatyynynpäällisohjetta, vaan en löytänyt. Ajattelin jo soveltaa omasta päästä, kunnes Tosimummon Tiina huuteli omassa blogissaan että oisko tyynynpäällisenohjeelle tarvetta. No oli! Tiesin jo entuudestaan Tiinan ohjeiden olevan huippuluokkaa: selkeitä, yksinkertaisia ja paljon kuvia. Ja niin oli tälläkin kertaa. Tyynynpäällisen ohje löytyypi täältä. Joten kiitti Tiina taas ihan huipuista ohjeista!


Tämmöinen tyyny syntyi. Vetskari yhdellä sivulla. Kangas Oulun Löytö-Palasta. Tykkään!

6 kommenttia:

 1. Ah kuinka ihana kangas. Sopii hyvin kevääseen ja kesän odotukseen. Näin itsekkin tuon Tosimummon ohjeen ja heti tuli mieleen, että sohva kaipaisi ehkä kesäisempiä tyynyjä :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis tyyny, niin raikas ja keveä!!

  Voi miten ihanaa nähdä että siitä ohjeesta oli yhdellekin iloa!! =D Mietin vielä kun sitä ohjepostausta tuonne värkkäsin, että onkohan tää ihan idiootti.. että tekeeköhän kukaan muu näin! No nyt ilmeisesti ainakin tekee, vaikkei takuulla ole mikään oppikirjan tapa tehdä! ;D

  VastaaPoista
 3. Tosimummon ohje oli kiva, josko ensi kerralla ompelisi vetskarin tyynyihin noin kätevästi, yleensä vain ompelen käsin lopuksi reiäm umpeen, mutta inhoan sitä.
  Kaunis keinutuoli ja söpö tyyny!

  VastaaPoista
 4. Todella upea tyynynpäällinen. Pitääpä itsekin käväistä tuossa mainitsemassasi kangaskaupassa.

  VastaaPoista
 5. Ihanan rauhallinen ja hiukan vanhanaikainen tunnelma tuossa kuvassa, tyynynpäällinen sopii mainiosti samaan tyyliin tuon keinutuolin kanssa. Tykkään!

  VastaaPoista
 6. Kiva tyyny ja sopii hyvin keinutuoliin!

  VastaaPoista