tiistai 22. maaliskuuta 2011

Gathered Clutch

Kurjenpolven ensimmäinen arvonta siirtyy hieman. Joku on syönyt kameran salaman akun laturin, enkä saa otettua kuvaa palkinnoista! Huomenna lähden lomareissulle, toivottavasti sillä välin laturi ilmaantuu jostain ja saadaan arvonta pystyyn. Sillävälin tässä teille hieman pussukoita.

Tämä ihana ohje on roikkunut kirjanmerkeissä jo ties kuin kauan, odottamassa toteutusta. Tämmöiset pussukat ohjeesta syntyi.


Ei ollut ihan helpoimmasta päästä noiden toteutus. Tai aika yllättävän työläitä olivat, jos vertaa aiempiin pussukoihin mitä olen tehnyt. Ohjeen mukaan sisälle tulisi väliseinää ja pankkikorttitaskua, ja ne toteutinkin tuohon vihreään pussukkaan.
Ei ihan onnistuneet. Johtunee pyöristysvirheistä tuumista sentteihin ja meikäläisen suurpiirteisestä kankaiden leikkauksesta ja ompeluista, mutta nuo sisuskalut ovat vähän liian suuret tuohon pussukkaan. Enkä jääräpäänä ruvennut purkamaan, vaan tein toisen, nyt ilman noita sisuskaluja.


Ihan kivat pussukat kyllä. Tykkään tuosta rypytyksestä edessä, tekee jotenkin ihanan naisellisia näistä. Vihreä meni tytärpuolelle, vaaleampi jäi omaan käyttöön.

3 kommenttia:

  1. Ihanat molemmat, työlän näköisisä tosiaan mutta kauniit!!!

    VastaaPoista
  2. Sieviä ovat, tykkään myös tuosta rypytyksestä. =)

    VastaaPoista
  3. Onpas kivoja! Melkein kuin lahjapaketteja.

    VastaaPoista