perjantai 29. kesäkuuta 2012

Maatuska

Kattokaapa kun oli ihanaa vahakangasta Jyskissä! Ja vain 4€/m!


 Maatuskat vaativat päästä kesäiseksi rantakassiksi.


Tässä kulkee rantakamppeet märkänäkin helposti. Tosin niitä rantakelejä vielä täällä saa odotella, semmoista +10 astetta ollut tämä ensimmäinen lomaviikko...

12 kommenttia:

 1. Aivan mahtava kesäkassi! Kyllä kelpaa mennä rantsulle tuon kanssa. Onko tuohon kaava jossain vai omasta päästäkö kehittelit?

  VastaaPoista
 2. Nyt tuli tarve päästä Jyskiin! Hieno!

  VastaaPoista
 3. voiko tätä kangasta ommella ihan tavallisessa ompelukoneella, normi neulalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tai ainakin minä tein niin :) Tuossa yläreunan päärmeessä mun piti hiukan vetää kangasta käsin, kun ei tahtonut kulkea paininjalan alla. Siihenkin lienee olemassa jotain kikkakolmosia, joita nyt en tähän hätään muista.

   Poista
 4. Ihana! Minullakin on tuossa eteisen penkillä tätä iso rullallinen, ja parin lasten pöydän päällystämisen lisäksi ajattelin tehdä niin ikään rantakasseja :) Nyt vain pitäisi jostain löytää tuollaista kantohihnaa tai soveltaa jotain omia...

  VastaaPoista
 5. Onpas hieno! täälki tarvittas rantakassi, mut tosiaan, ne helteet.. jos sit pika paniikissa ompelis ku näyttää että tarkenis uimaan ;D

  VastaaPoista
 6. Ihana kassi on ja tuo kangas on todella herkku! Pitäisköhän käydä jyskissä? :D Nihkeiden ja nahkeiden kankaiden ompelussa auttaa teflon-paininjalka/teflon teippi paininjalan pohjassa, tai sitten ompelee kaava/leivinpaperi kankaan ja paininjalan välissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Tuota leivinpaperikikkaa minäkin muistelin jostain kuulleeni. Pitääpä kokeilla seuraavalla kerralla, maatuskavahakangastakin olisi vielä jäljellä.

   Poista
 7. Tosi kivan näköistä vahakangasta! Itse melkein tilasin sitä kaverin kautta tehdäkseni vauvalle vaipanvaihtoalustan, mutta päädyinkin sitten vaaleampaan vahakankaaseen.
  Onpas siellä ollut kylmät kesäkelit, meidän hytisyttävän kylmät talvikelit kulkee samoissa lukemissa...

  VastaaPoista