lauantai 19. toukokuuta 2012

Nuorisotunika

Parissa blogissa oli vilahdellut hauskan näköinen naisten tunikan kaava, joten taas piti kirjaston kautta käydä kaavat metsästämässä. Kaava Suuri Käsityö -lehti 2/2012.


En minä sitten tiedä tykkäänkö tästä niin livenä. Tai ainakin seuraavaan versioon vaatisi muokkausta. Helma on vähän turhan pitkä ja vähän liikaa pussittaa tuolta alhaalta. Tai ehkä vika on mun ropassa, lehdessä mallin päällä tämä näytti kyllä todella hyvältä. Yläosan istuvuus on kyllä hyvä, että ehkäpä saatan sitä käyttää jossain tulevissa ompeluksissa. Jää nähtäväksi.

7 kommenttia:

 1. Olen katsonut samaa kaavaa joskus.. pitänee kokeilla. Kiva kun näin kuulee kommentteja aina välillä itse harkitsemistaan kaavoista! :)

  VastaaPoista
 2. Minun mielestä hyvännäköinen tunika. Tuo alaosa tekee siitä vähän erilaisemman, tykkään siitäkin.

  VastaaPoista
 3. Ihana tunika! Minun silmääni helma on kivan näköinen tuollaisena pitkänä!

  VastaaPoista
 4. Ihana tunika! Mulla onkin tuo lehti, pitääpä kaivaa se esiin:)

  VastaaPoista
 5. Minustakin näyttää oikein hyvältä!

  VastaaPoista
 6. Tahtoo tuommosen kans!! Ehkä mää jokupäivä jaksan tehä. :D Nyt vaan on ne E:n ompelukset vieläki kesken. Ehkä huomenna (tai tännään) ehin vähä, mutta seuraava mahollisuus on vasta keskiviikkona. Ei tuo oo sulle ollenkaan huono, sulla on hoikat jalat nii on tosi hyvä!

  VastaaPoista
 7. Oi, tuohan näyttää tosi kivalta sun päällä! Ja Lettusein, mie tahon kans tehä tuommosen, vaikka mulla on paksut jalat! :D

  VastaaPoista