perjantai 9. maaliskuuta 2012

Blossom

Viime postauksessa kerroin, kuinka sain kaavoitettua itselle kivan liivimekon. Tykkäsin tunikasta niin, että piti heti perään surauttaa samanlainen, eri kankaasta tosin.

Metsolan Blossom on viekoitellut minulle siitä asti kun tuli myyntiin. Aluksi ajattelin, että en voi sitä ostaa, kun ainoa lapseni on poika, ja Blossom on melko tyttömäistä kangasta. Mutta kun Blossom tuli aleen, mieleeni juolahti, että voishan siitä jotain itsellekin tehdä! Marinoin kangasta pitkään kaapissani, raskimatta sitä käyttää ennen oikean kaavan löytymistä. Ja nyt kun kaava-asiat olivat kohdillaan, uskalsin ottaa tämän ihanan kankaan työn alle.Tykkään ihan älyttömästi! Vaikkakin tämä on valmiina vaatteena paljon räikeämpi kuin ajattelin, tykkään silti (tai juuri siksi!) Ja mikä erikoista, tämä vaate on herättänyt todella paljon huomiota myös muissa ihmisissä. Ihmiset ovat joko kommentoineet, tai olen huomannut niiden vain tuijottavan vaatettani (mikä on sinänsä ehkä hieman epämiellyttävää..) Ehkä ihmiset eivät ole tottuneet näin räväkänvärisiin ja -kuosisiin vaatteisiin minun päälläni, tiedä häntä. Itse kuitenkin tykkään, ja se on pääasia. Tässä iässä ei kauheasti enää jaksa mietiskellä mitä muut ajattelee..

7 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen! Mäkin tein tuosta kankaasta itselleni tunikan vähän aikaa sitten :) Jäin muuten lukijaksi...

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen! Mäkin tein tuosta kankaasta itselleni tunikan vähän aikaa sitten :) Jäin muuten lukijaksi...

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen tunika!
  Mulla on samasta kankaasta leikattuna paita, joka odottelee vain saumojen surauttamista yhteen... =)

  VastaaPoista
 4. Hienoa, kun sinä ja jotkut muut uskaltautuu tekemään ja esittelemään pirteitä vaatteita myös itselle. Minä tykkään pirtsakoista/persoonallisista vaatteista, mutta ajattelen liikaa, että mitä muut sitten meinaa..jätän joko tekemättä..tai esittelemättä/pitämättä..vaikka itse tykkäisin. (Voi kun olisin lapsi ja "saisin" luvan kans pitää kaikkia ihania vaatteita). Ehkä mä vielä "pehmenen". :)
  Nostan hattua!

  VastaaPoista
 5. Hieno tunika! :)

  Oman kaavan piirtäminen on kyllä melkoista puuhaa!!! Aikaavievää, mutta ihan tehtävissä, kun on sinnikäs! ;-)

  VastaaPoista
 6. Tunnustus sinulle blogissani! :)

  Ja kiva tunika!

  VastaaPoista