sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Pohjoiset metsät

Ihme on tapahtunut! Meidän poika on hypännyt seuraavaan vaatekokoon! Oli jo muuten korkea aikakin, laskeskelin että parhaimmat 98cm paidat ovat olleet käytössä jo yli vuoden! Tämä ilouutinen tarkoittaa sitä, että saan alkaa ommella urakalla uusia, isompia paitoja! (no niinkuin en niitä muutenkin koko ajan ompelisi...)

Pojalle valmistui juuri sopivasti pakkasille lämpimästä velourista paita koossa 104cm. Kangas on Leena Renkon suunnittelema ihana Nordic Forest. Harvoin retkahdan normihintaisiin kankaisiin, mutta tätä piti saada <3


Paita on tosiaan kokoa 104cm, ja pituus ja hihat ovat hyvän mittaiset, mutta leveyttä tarvitaan lisää, koska tämä on hitusen tiukka, eikä kangas juuri jousta. Eli seuraava paita on jo lähemmäs 110cm. Mitähän ne tuolle pojalle siellä tarhassa syöttää, kun päätti sitten kasvaa kaksi vaatekokoa kerralla? :)

3 kommenttia:

  1. Ihana kuosi! Itse en myöskään normaalihintaisina paljoa kankaita ostele, ja harmittaakin tosi paljon, että nämä tällaiset kankaat ovat niin tyyriitä.

    VastaaPoista
  2. Minustakin kiva tuo kuosi ja olen usein arponut, tykkäänkö "tarpeeksi" :) Näyttää ehkä paremmalta tuolla tavalla hieman isommassa vaatteessa kuin mihin sitä itse tarvisi...pitäisköhän jemmata ;)

    VastaaPoista
  3. Kiva paita, tuo kangas ei ihan hiveästi uppoa muhun, on vähän sellainen kiva muilla muttei meillä... =)

    VastaaPoista