keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Lumihiutalemekko

Joulun alla olin tekemässä kummitytölle liivimekkoa. Yöaikaan kankaita leikatessani sattui moka, ja leikkasin pari numeroa liian pienen mekon. Hieman meinasi paniikki iskeä, että mitä sitä nyt keksisi, mutta onnistuin kuitenkin toisesta kankaasta leikkaamaan uuden mekon jouluun mennessä. Varsinainen lahjamekko näyttää olevan vielä bloggaamatta, olenkohan siitä kuvia muistanut ottaa ollenkaan..

Tein kummitytölle liian pieneksi leikatun mekon loppuun asti, eihän siinä nyt muuta vikaa ollut, kuin että se oli liian pieni. Tästä tulikin oikein nätti mekko, tykkään ite kovasti.Liivimekko on kokoa 116cm, menee ensin mekkona ja sitten tunikana. Materiaali on tumman violettia joustofroteeta, applikointi valkoista velouria. Kanttaukset valkoiset. Koska lähipiiirissäni ei ole kuin yksi tämän kokoinen tyttö, ja hän sai oman mekkonsa jo jouluna, tämä kappale joutaa myyntiin. Hp. 21€ + pk. Jos kiinnostaa saada tämä mekko omaksi, jätä kommenttilaatikkoon viestiä (en julkaise kommenttia).

5 kommenttia:

  1. Ihana! Oletko tuon hiutaleen aplikoinut siksakilla vai vain suoralla ompeleella? Tuli vaan mieleen kun on noin paljon kulmia ja aika homma siksakata ympäriinsä. :-D

    VastaaPoista
  2. Siksakilla mää sen applikoin. Olihan siinä hommaa - onneksi applikointi on kivaa :)

    VastaaPoista
  3. Hieno! Ja huh, mikä työ!! Kivaahan se toki on! :)

    VastaaPoista