maanantai 3. tammikuuta 2011

Vaippakokeiluja

Tikbumsan Sani lähetti mulle ystävällisenä ihmisenä omia vaippakaavojaan, jo ajat sitten. Joulutohinoiden takia pääsivät vasta nyt kokeiluun.

Sivunepillinen matala, siro vaippa
Laminoitu trikoo päällä ja microfleece sisäpinnalla

Meille ei tuo matala malli ole ehkä kaikkein parhain, koska poika on aika pitkäselkäinen. Tämä aiheuttaa sen, että melkein vako vilkkuu :) Enempää tätä mallia en varmaankaan tee, mutta käyttöön tämä vaippa kyllä pääsee.

Tarrallinen taskuvaippa
Tämä malli sopi jo paremmin meidän kuikelolle. Ehkä himpun verran pidennän siivekkeitä ensi kerralla, mutta muuten kyllä hyvä vaippa.

Kiitti Sani vaivannäöstäsi!

5 kommenttia:

 1. Toimiiko miten hyvin? Siis tuo laminoitu trikoo. Mulla ei siitä ole kokemusta ja en siksi ole uskaltautunut tilamaan. Nyt kuitenkin himottais kun on niin herkullisen näköinen tuo kuosi.

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno, minä en ole uskaltanut ommella vaipoja ollenkaan!

  VastaaPoista
 3. Aeno, kyllä kait se kosteutta pitää, en kait minä muuta siitä osaa sanoa :) Pidemmän ajan käyttökokemuksia ei vielä ole, miten kestää kulutusta.

  VastaaPoista
 4. Mulla aikanaan oli vaippa laminoidusta trikoosta.
  Hyvin piti kosteuden, mut jäykempi käytös ku br-pul.

  Riika, ole hyvä! Toi sivunepillistä voit helposti jatkaa pidemmäksi, naksauta kaava haaraosasta kahtia ja laita jatkopala :D
  Tääl pitäs motivoitua kans vaippojen tekoon, kankaatki ois jo valmiina....

  VastaaPoista
 5. Kivoja vaippoja! Meillä on repsahtanut taas kertispuolelle... tosin välillä ollaan ihan ilman vaippaakin ja pestään sit pikkareita :D

  VastaaPoista