lauantai 7. heinäkuuta 2012

TeeppariTehdas

Tein sarjana pojalle T-paitoja. Vaikka sarjatyöskentely on TYLSÄÄ, saa siten nopeampaa valmista. Iski taas se perinteinen juhannuksenaikainen ahdistus: apuanytonjuhannusjakesäonihanjusthetiohi! Ja piti ruveta tekemään t-paitoja, vaikkei juhannuksena todellakaan ollut teepparikelejä. Mutta teinpä silti.


Tähän paitaan pähkäilin vaikka kuinka kauan jotain applikointia. Piirsinkin yhden jo. Mutta tuolloin kelit olivat tosiaan abouttiarallaa +10C, joten en jaksanut nähdä vaivaa applikoida lyhythihaiseen, jota kuitenkaan ehdi kuin pari kertaa käyttää. No nythän tilanne on toinen, hellettä piisaa. Onpahan yksi applikointi piirrettynä sitten valmiina jotain toista paitaa varten.



Tämän kankaan sain vaihdossa kangasvaihtareilla Annelta. Aivan ihana kuosi, jotenkin tykkään tästä kovasti. Mulla on selkeästi joku sininen/turkoosi-kausi nyt menossa. Kiitti Anne!



Ihana mustikkakangas (tai mustikalta se minusta näyttää) on ostettu Kangashamstereista, ja siitä juuri t-paidan teki. Kivaa kangasta, jotenkin vähän marimekkomaista, vaikkei sitä olekaan.



Mää en yleensä tee samasta kuosista kahta paitaa, enkä todellakaan samassa koossa. No, tämän kuosin kohdalla piti tehdä poikkeus. Tämä kuosi on niiiiiin ihana, ettei mitään järkeä. Tämä saattaa jopa mennä parhaimpien kuosien Top 3:een. Kuosihan on Kaupunkiauto, ja sitä saa vielä ostettua Sampsukalta. Kuosin on (tietenkin) suunnitellut huippulahjakas Leena.

Eiköhän sitä näillä t-paidoilla tämä kesä nyt selvitä. Kohta voikin alkaa sitten suunnittelemaan syysvaatetta.

9 kommenttia:

  1. kivan näköinen teeppari tuli mustikasta. mäkin tykkään tuosta leenan kuosista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö tullutkin! Ja just sopivasti ennen mustikkasadon kypsymistä :)

      Poista
  2. Ihania T-paitoja! Tuo kaupunkiautoilu on minustakin ihan huippu kuosi. Pitkään olen tässä pohtinyt, että pitäisikö sitä tilata vielä pätkä kaappiin odottamaan. Liivimekon ja T-paidan olen siitä jo tehnyt. Tuoma musta-valkotaita sopii tosin hyvin kuosin kanssa yhteen. Mustikkakuosi on myös kovasti minun mieleeni. Bulldogille en itse oikein lämmennyt (ja siksi se vaihtoon lähtikin). Tykkään myös tuosta ekasta puserosta kun siinä on kivasti yhdistetty palloa ja yksiväristä. Pitäisi itsekkin rohkeammin yhdistellä esim. raitaa kuosikankaaseen.

    VastaaPoista
  3. Kivoja paitoja! Voi kun jaksaisi (ja ehtisi) itsekin tehtailla kasan peruspaitoja! Mun bulldoggi päätyi lahjapaidaksi, vaik ihan kivaa kangasta sekin on. Kaupunkiautosta oon tehny kans teepparin, tosin hupullisen sellaisen, samojen raitojen kanssa. :) Eka pallopaita ja mustikkateeppari on kuitenkin mun suosikit! :)

    VastaaPoista
  4. Kivoja! Kaupunkikangas on kyllä hieno. Niin monesti kuoseissa on rivissä joku kuvio tai eläin, että tylsistyttää jo ne iänikuiset rivit, mutta tässä kuosissa on katsomista enemmänkin. T: Irmeli

    VastaaPoista
  5. On kivoja teeppareita!
    Kaupunkiauto munki suosikki :)

    VastaaPoista
  6. Tosi kivoja t-paitoja. Tykkään itse asiassa jopa eniten tuosta ensimmäisestä kaikessa yksinkertaisuudessaan. Minullakin oli juhannuksen kieppeillä t-paitatehdas käynnissä, kun huomasin poikien t-paitavaraston olevan olematon. Taisin ommella 14 teepparia...

    VastaaPoista