tiistai 1. toukokuuta 2012

Paitasavottaa

Viimeaikoina olen tehnyt paljon trikoopaitoja, lyhyt- ja pitkähihaisia. Tässä postauksessa niitä on neljä, oikeasti niitä on enemmänkin - jostain syystä osa kuvista on kadonnut kuin pieru saparoon (tyärpuoleni kielikukkanen, joka on jäänyt lentäväksi lauseeksi meillä). No, ne oli ihan perusvaatetta, en taida jaksaa niitä uudestaan kuvata. Mutta tässä osa urakoinnista, omalle pojalle sekä lahjaksi.
6 kommenttia:

 1. Ton Miikkaelin Kangaskulmauksen merikuosi on raitojen kans tosi herkku! Ottaisin heti :) Mua harmittaa, ettei mulla ole noita merikuoseja, mutta toisaalta taas en tykkää Michasin laadusta enkä interlockista...Mutta jos vaan viitsit, niin raportoipa, millanen on ton interlockin laatu...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon ite kans vähän skeptinen yleensä kaikkien interlockien suhteen, tahtovat nyppääntyä ja mennä huonoksi. Tätä puseroa on nyt 2-3 kertaa pesty, ainakaan vielä ei näy merkkejä nyppyyntymisestä. Voin tulla raportoimaan uudestaan kun on enempi pesukertoja takana. Ja tuo kuosi on kyllä ihana!

   Poista
 2. Täälthän löyty monenmonta postausta ihania vaatteita :)
  En ole siis hetken ehtinyt vierailla, mut täytyypä jatkos olla aktiivisempi.
  Eritoten apina applikaatio, huppari ja sinun oma tunika jäi mieleen :)

  VastaaPoista
 3. Täälähä sulla oliki tuo "kalapaita". Menny tämä postaus ihan ohi. Mulla se on tuossa helemakäännettä vaille.. Ja arvaa onko meillä leikitty torstain jäläkeen kalaa. "Äiti, kato minä oon kala. Äiti, ui sinäki." :D

  VastaaPoista
 4. Tuo alimpana oleva keltamustavalkoinen paita on tosi ihana, sopeisi hienosti meidänkin poikasen tyyliin!

  VastaaPoista