tiistai 15. toukokuuta 2012

PerusPaitaa

Viime aikoina olen jostain syystä jaksanut ommella vain ns. perusvaatteita. Ei energia ole riittänyt applikointeihin eikä muihin kikkareisiin. Mutta mikäpä vika perusvaatteessa, niitä tarvii aina. Tässäpä näitä muutama.

Tähtipaita JNY:n tähtitrikoista. Hihojen turkoosi oli hieman päästänyt väriä jo esipesussa. Tässä kuvassa se ei näy, eikä sitä muuten huomaakaan, ennenkuin vertaa noita hihojen "valkoisia" tähtiä tuohon ruskean miehustan valkoisiin tähtiin. Mielenkiintoista, että sama kuosi eri värissä käyttäytyy noin eri tavalla.


T-paita Eilen Designin ihanasta liikennemerkkikankaasta. Tässä paidassa onnistuin muuten ekaa kertaa mielestäni hyvin kanttaamaan valkoisella resorilla. Hokasin, että valkoista resoria pitää mitata himpun verran vähemmän kuin muita värejä. Ja hyvä tuli. Etten sanoisi että pöööööfekt! Mietin siis uudestaan sitä peitetikkikonetta, tarviinko sitä oikeasti, vai pärjäänkö kaksoisneulalla..

4 kommenttia:

 1. Kiva tuo liikennemerkkikangas:) Ja hienot paidat.

  VastaaPoista
 2. Kivat paidat! Ihanat kuosikankaat eivät kaipaakaan mitään kikkailuja :)

  VastaaPoista
 3. Kivat paidat. Itse tykkään kanssa yhdistellä noita tähtikankaita.

  VastaaPoista
 4. No eipä niitä kikkailemisia aina tarvita, mutta perusvaatteita kyllä tarvitaan! :)

  Minäkin, joka niin kipeästi mukamas tarvitsin peitetikkikonetta tässä vielä pari kk sitten, olen saanut säädöt koneessani niin kohdilleen, että hyvillä mielin tikkaan kaksoisneulalla nykyään myös helmat! Kyllä silläkin siistiä saa! :)

  VastaaPoista