lauantai 7. huhtikuuta 2012

Avaruusapina

Kun kerran en mistään saanut sitä ihanaa musta-turkoosia apinavelouria, piti sitten tehdä oma AVARUUSAPINA

Kangas-Mallasta ostettu ihana, pehmeä musta joustofroteepätkä oli menossa pieneksi (50cm ei enää riitä meille), joten se piti ottaa työn alle pikaiseen. Suosittelen muuten lämpimästi noita Kangas-Mallan joustofroteita, ovat ihanan paksuja ja jotenkin ihmeen silkkisiä, jos nyt niin voi sanoa joustofroteesta.




Applikointi onnistui ihan jees, tosin apinan toisessa kädessä tikki alkoi olemaan vähän suttuista, enkä millään meinannut saada sitä enää kohdilleen. En tiedä, alkaako tuo vanha rouva Bernette sitten tosissaan vetelemään viimeisiään. Harmillista, mua ei kyllä yhtään just nyt huvittais ostaa uutta ompelukonetta. Seuraavan koneen ostan luultavasti uutena, ja sen pitää sitten olla ns. "loppuelämän ompelukone". Ostopäätös on siis iso ja vaatisi paljon pähkäilyä, eikä mulla nyt kyllä ole yhtään innostusta sellaiseen. Eikä kyllä rahaakaan :)


Tätä avaruusapinaa applikoidessani myhäilin mielessäni, että eipä ole tätä apinaa vielä vissiin muut kanssaompelijat hoksanneet applikoida, tai ei ainakaan minun silmään ole sattunut blogeissa. Ilakoin liian varhain, nimittäin sattumoisin Aatsipoppaa-blogissa oltiin tismalleen samoissa tunnelmissa! Hieno setti sielläkin!

Mutta kiva paita tästä tuli. Monet eivät tykkää laittaa mustaa lasten päälle, minä kyllä tykkään. Musta on jotenkin tyylikästä, sekä aikuisilla että lapsilla.

14 kommenttia:

  1. Ihana apinapaita! :)
    Minäkin tykkään nykyään pitää lapsilla mustaa, kirkkaiden iloisten värien kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Musta on mahtava kontrastiväri, tuokin turkoosi loistaa ihan eri tavalla mustan kaverina!

      Poista
  2. Raikas yhdistelmä tuon turkoosin kanssa!
    Mulle on tullut tulevan vauvan vaatteita miettiessä monta mustaa sisältävää värikomboa mieleen (pääasiassa musta-keltainen ja musta-punainen) ja olen juuri koittanut pähkäillä näyttäisiköhän ne ihan hassulle vauvan päällä... Mutta ainakin osa niistä ideoista vaivaa mielessä sen verran, että pakkohan ne on päästä toteuttamaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän nuo mieltä vaivaavat ideat - ne kalvaa siellä takaraivossa niin kauan että toteutat ne :)

      Poista
  3. Ihana, tykkään! Ja musta on tosi kiva myös lapsilla. Välillä kyllästyy kaikkiin ns. retroväreihin ja kuoseihin yms. ja on kiva pukea jotain yksiväristä. :)

    VastaaPoista
  4. Voi miten kiva! Tykkään kovasti! Mulla ollut tuollainen mietinnässä jo kauan mutta kun en ole saanut aikaiseksi... ehkäpä vielä joskus :)

    VastaaPoista
  5. Söpis!:) Nää applikoinnit on niin kivoja, tekisi mieli kokeilla johonkin omaan vaatteeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon miettinty ihan samaa, ois kiva applikoida omiinkin vaatteisiin. Hankaluus tulee siinä, kun pitäisi keksiä jotain aikuiselle sopivaa applikaatiokuvaa..

      Poista
  6. Tosi ihana paita! Minä kans olen alkanut tykätä mustasta myös lapsilla. Vauvallakin on mustat tähtihaalarihousut :D Sinne pinkki body alle, niin näyttää tosi kivalta.

    VastaaPoista
  7. tää on ihana. sä oot tosi taitava!

    VastaaPoista