tiistai 16. lokakuuta 2012

YT-neuvottelujen päätös

YT-neuvottelut on kellariateljeessamme saatu päätökseen. Valitettavasti nyt tuli sitten se päivä, että uskollinen vanha rouva Bernette 330 on syrjäytetty nuoremman tieltä.


Ennenkuin joku siellä soittaa ompelukoneiden ammattiliittoon ikäsyrjinnästä ja laittoman lyhyestä irtisanomisajasta, kerrottakoon, että Bernetelle on hakusessa uusi työpaikka. Olemme entisinä työnantajina varmoja siitä, että Berneten kokemus ja varmuus mahdollistavat vielä vuosien työuran jollain toisella työnantajalla ennen eläkkeelle siirtymistä. Tulemme kirjoittamaan Bernetelle hyvät työtodistukset. Kultaisena kädenpuristuksena annetaan lähtiessä mukaan kohtuullinen valikoima lisävarusteita. Haikein mielin luovumme vanhasta uskollisesta ystävästä, joka palveli uskollisesti viimeiset kaksi vuotta.

Se nyt vain oli niin että houkutus vain kasvoi liian suureksi tämän modernin ja seksikkään pinkittären edessä.

(kuva. pfaff.com)

Tämä kaunokainen on nimeltään Pfaff Ambition 1.0
Vaikkakin hän testitulosten ja kuulopuheiden perusteella markkinoiden yksi parhaista ompelukoneista hintaluokassaan, täytyy tunnustaa että ulkonäkökin vaikutti valintaperusteisiin rekrytointipäätöksessä. 
Pidemmän ajan kuluessa voin sitten valaista, miten yhteistyömme Pfaffin kanssa on lähtenyt käyntiin, mutta näin yhden illan tutustelun perusteella voin sanoa, että ensivaikutelma oli hyvä. Säpinää ja innostusta oli ilmassa. Tässä on ehdottomasti aineksia pitkään kumppanuuteen. Arvioimme lisää yhteistyömme laatua ja toimivuutta koeajan päätytyttyä.

P.S. Vanha rouva Bernette etsii siis itselleen uutta työpaikkaa. Jos tiedät, jonkun joka sitä tarvitsisi, tässä olisi luotettava kone tarjolla sopuhintaan (ei postitusta, ainoastaan nouto Oulusta)


7 kommenttia:

 1. Pinkitär näyttää hienolta. Jään odottamaan arvioita. :) Jos vaikka itsekin jossain kohtaa investoisi uuteen.

  VastaaPoista
 2. minkä verran Bernetellä ois hintaa? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha Rouva lähtisi mukaan viidelläkympillä. Huollettuna ompelukoneliikkeestä ostettu 2010, kaasujalka vaihdatettu ompelukoneliikkeessä 2012. Mukaan tulee läjä puolia, paininjalkoja (peruspaininjalka, vetoketju, diy-applikointi, napinläpi + pari muuta joista en tiedä mitä ne on). Kone on lähestulkoon kokonaan metallikone, eli ei mikään muovihärpäke. Kaksi lankatappia kaksoisneulalla ompeluun. Erikoisuutena löytyy paininjalan puristin, mikä useista tämän päivän kalliistakin koneista puuttuu.

   Poista
 3. Onnea uudesta koneesta! Jos olisi tilaa niin ostaisin vanhan kaunottaren meille eläkepäiviä viettämään... toivottavasti sille löytyy hyvä uusi koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopeuttamistoimet ovat onnistuneet ja vanha rouva on päässyt jo uuteen työpaikkaan :)

   Poista