perjantai 17. helmikuuta 2012

Vauvalahjoja - Osa yksi

Tuttavapiirini syntyi viikon sisällä kolme (!) vauvaa, ihmeellistä. Mikä lie täysikuu ollut 9 kuukautta aiemmin... Täällä ollaankin sitten hiki hatussa ommeltu vauvalahjoja. Onni oli, että uusimassa Ottobressä oli paljon hyviä kaavoja vastasyntyneille.

Pienelle pojalle tuli ruskeasävyinen setti turkooseilla piristyksillä.Hyvät ohjeet oli nappilistan tekoon uusimmassa ob:ssä. Siniset metallinepit omista aarrearkuista. Paidan kaava Bert - nappilistabody. Kangas saattaa olla sitä paljon puhuttua kopio-pilveä, tosin en sitä tiennyt tilatessa. Ei mitenkään superlaadukkaalle vaikuttanut, pitääkin kysellä miten pesussa käy.

Tämä oli muuten ensimmäinen body, jonka olen ommellut, eli astuttiin pois mukavuusalueelta!  Ja onneksi uskalsin! Työläshän tämä oli, peruspaitaan verrattuna, mutta niin kaiken vaivan arvoinen.


Little Houses -trikoopökät näyttivät niin hauskoille, että niitä oli pakko kokeilla. Takapuolen kaitale on tässä se juju. Sekä body että housut ovat kokoa 56cm. Kaikki saumat, sekä bodyssä että housuissa, on tikattu päältä kaksoisneulalla, ettei ne vain pientä ihmistä hiertäisi.Tästä setistä tuli kyllä niiiiin ihana että huokailin ja hypistelin näitä vaatteita varsin pitkän tovin, ennenkuin raskin pakata kuoreen postipojan lähetettäväksi. Olisihan se ihana jos olisi vielä joku päivä omasta takaa tämmöisille ihanuuksille käyttäjä.. Toistaiseksi täytyy tyytyä ihastelemaan ystävien pieniä ruttunaamoja.

6 kommenttia:

  1. Määkin tykkään tosi paljon Little Houses -kaavasta! Ja tuo Bert näyttää tosi kivalta, en oo vielä uskaltanut itse kokeilla...

    VastaaPoista
  2. Ihanat! Mun lempiväriyhdistelmä, ruskea ja turkoosi :-)

    VastaaPoista
  3. Mulla kanssa oikein sormet syyhyää, kun pitäisi ommella useammalle ystävälle vauvalahjoja... Pari päivää vielä lienee Ottobre-lehti viipyvän postissa ja sitten pääseen suunnittelemaan. :)

    VastaaPoista