sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Boheemia Apilaa

Metsolan apilakuosi ei ole mitään minun lempparia, se on ehkä vähän liian retroa mun makuun. Miten ihmeessä sitä on sitten mun kaappiin etsiytynyt kaikissa väreissä - ruskeana, vihreänä ja keltaisena?!?!? Elämän suuria mysteerejä...

Ruskeaa apilaa oli sen verran reilusti kaapissa tilaa viemässä että päätin tekaista siitä vaihtelun vuoksi itselle jotain. Bohemian tunikahan siitä tuli.


 Aavistuksen verran on tuossa mallissa sellaista telttamaisuuden tuntua. Muun ropanmallille se ei sovi, näytän siltä kuin olisin raskaana, mitä nyt en kuitenkaan ole. Ehkä fiksaan kaavaa seuraavaan versioon hieman enemmän vartalonmyötäiseksi. Mutta ihan loistava kotitunika tästä tuli, ihanan löysä - ei purista eikä kiristä!


Tilasin Minnamnbandilta uusia nimilappuja. Tyyriitähän nuo olivat kuin mitkä, mutta on niitä nyt toisaalta 100 kappaletta, joten luulisi tällä tahdilla riittävän vähäksi aikaa. Nuo merkit tuovat vaatteeseen ihan oman fiiliksen. Parempaa tekstiä en lappuihin keksinyt, omatekele-teksti kuvastanee parhaiten näitä mun öö... tekeleitä :)

7 kommenttia:

 1. Hieno! Vitsi miten mä en oo tajunnut itselleni tehdä. Mulla on ollut kangaslaatikossa hamstrattua II-laatua iät ajat mutta en ole jaksanut tehdä siitä mitään kun kaikilla kolmella pojalla on siitä jo paidat, nyt pitääkin miettiä siitä itselleni jotain, ei ole käynyt mielessäkään, kiitos:)

  VastaaPoista
 2. Oihhhh, ihana! Pitäis itselle myös ommella kun pääsi pallomahasta eroon, aikaa vain ei näy riittävän;)

  VastaaPoista
 3. Kuanis!! Ja tuo lappu on just ihana, minäkin voisin teettää tuollaisia omatekele-lappusia!! =D

  VastaaPoista
 4. Kiva tunika! Minä olen aina välillä hypistellyt noita apilakankaita. Tuo ruskea on kauniin värinen.

  VastaaPoista
 5. Hieno tunika. Mulla on vähän sama ongelma, retrot on kivoja lapsille, mutta itselle ei tule juurikaan tehtyä saati sitten käytettyä. Luulenpa että kokeilen tuota kaavaa itsekin.

  VastaaPoista
 6. Tulin vastavierailulle ja jäin lukijaksi! :) Jos noita apiloita on liiaksi saakka niin vinkkaisin Facebookkia ja sieltä Kangashamsterit-ryhmää, varmasti löytyy innokkaita ostajia... ;)

  VastaaPoista