perjantai 22. huhtikuuta 2011

Inspiraatiota korissa

Ystäväni toi jo ennen joulua minulle Marimekon sinistä Unikko-kangasta. Ystävä sanoi, että inspiroidu, ja ompele hälle siitä jotain kivaa, pidä sitten loput kankaasta itsellä.

No ei sitten vissiin inspiraatio ollut iskenyt, kun nyt ollaan jo pääsiäisessä menossa. Nyt ystävä on kuitenkin muuttanut uuteen asuntoon, ja mietin, josko ehtisin Unikosta jotain tehdä tuparilahjaksi.

Unikkokuosi tässä kankaassa oli aika isoa, joten mitään pikkupussukkaa siitä ei ollut järkeä tehdä. 
Päädyin sitten tekemään kankaasta sisustuskorin.


Oikeasti, tykkään tästä kuin hullu puurosta! Miten jokin näin yksinkertainen asia voikin olla näin nerokas? Säilytysratkaisuista on aina pulaa, ja näitä voi varioida ihan loputtomasti! Voi tehdä pientä tai isoa, matalaa tai korkeaa, applikoinnilla tai ilman, kahvoilla tai ripustuslenkillä. Tein jo tällaisen samanlaisen itselle, ja teen varmasti lisää. Nämä ovat myös varmasti oivia lahjoja. Tykkään!

5 kommenttia:

 1. Siis aivan mahtava, ja nerokas! Onko kaavat omat vai jostain lehdestä? Jotenkin alkoi itseäni himoittaa samanlainen =)

  VastaaPoista
 2. No oho, mikä inspiraatio! Hieno tuli ja vielä pestävä säilytysratkasu. :)

  VastaaPoista
 3. Iita, kaavana mulla tässä oli kaapista kaivettu leipälautanen :) Siitä piirtelin ympyrän pohjaksi. Sitten leikkasin suorakulmion jonka leveys oli ympyrän ympärysmitta, korkeus tässä jotain 25cm. Ja samanlaiset kappaleet vuoria varten. Lisäksi laitoin vielä silitettävää tukikangasta kaikkiin kappaleisiin, ei tosin ole pakollista jos kangas on itsessään tarpeeksi jytkyä. Ompeluohjeita katsoin sitten täältä http://www.etsy.com/storque/make/how-tuesday-organizational-fabruckets-9149/

  Helppoa kuin heinänteko, ja valmistui tosi nopeasti!

  VastaaPoista
 4. Taas loistava idis - jospa sitä jouluksi sukulaisille tuollaisia tekisi...

  VastaaPoista