tiistai 29. kesäkuuta 2010

Kirppislöytöjä!

Käytiin eilen marketissa ja siellä ihailin lasten sadetakkeja, ihania pieniä sinisiä, Rukka-merkkisiä. Manasin ääneen, että miksi noita ei ole aikuisten koossa, sininen sadetakki sopisi hienosti sinisiin kumppareihini. Kiersin vielä varmuuden vuoksi aikuisten osaston uudelleen, mutta ei niin ei.

Tänään en päässyt lähtemään kaverin kanssa kirppikselle, joten päätin lähteä lohdutukseksi vieressä olevalle pelastusarmeijan kirppikselle, mistä en yleensä löydä mitään. Tai jos löydän, on se hinnoiteltu ihan liian yläkanttiin, melkein saa uuden halvemmalla.

Mutta siellä se oli! Sininen rukan sadetakki, minun kokoa! Hintaa oli peräti 5,20€ mistä oli vielä 50% alennus. Eli ihanuudelle tuli hintaa 2,60€! Mikä tsäkä! Oon niin mielissäni! Kyllä tällä kelpaa istua syyssateilla hiekkalaatikon reunalla!


Löysin myös aivan mielettömän ihanan ruusuisen pöytäliinan (2,60€), jonka ensin meinasin käyttää ompeluksiin. Mutta nyt mietityttää, raskinko tuota pöytäliinaa leikellä, vai käyttäisinkö pöytäliinana. Lisäksi ostin vähän lusikoita (1,90€), isoja ja pieniä, kun niistä on aina pula. Ovat vähän eriparia, mutta ei sen väliä, niin meillä on entisetkin lusikat.


Mukaan lähti myös vanhoja Muotimuksu-lehtiä yheksäkytäluvulta. Nuo 90-luvun lastenvaatteet saa kyllä aikaan pahoja vilunväristyksiä, mutta aattelin, että noista lehdistä voisi löytää jotain peruslastenvaatteiden kaavoja, joille olisi tarvetta, kuten collegehousujen, t-paitojen ja bodyjen kaavoille.


Ja laukkufriikki löysi taas yhden laukun, 4,50€. Ihanaa, pehmeää keinonahkaa. Hyvä hoitolaukkuna, tarpeeksi iso ja tilava. Seliseli, laukku oli vaan niin ihana, että se oli pakko ottaa mukaan :)Kannatti siis käydä kurkkaamassa lähikirppiksenkin tarjonta :)

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. No niin, nyt toimii! Ja tämä "uus" versio onki ehkä enemmän sun näkönen ku se aikasempi, et oo nii väritön tyyppi :)
    Elikkä siis tervetuloa tänne desperatehousewifes kerhoon (vai mikä se oli) tuolta sun "toisenlaisesta" blogimaailmasta!
    Ja apua mitä löytöjä, tahtoo kans sinne paikkaan! (En sitte eilen mennykkään mihinkään..)

    VastaaPoista