keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Nallen retket

Alan olemaan sen tosiasian edessä, että enää ei ole pitkä aika, kun ainokaiseni on siinä iässä ettei äidin tekemät vaatteet kelpaa päälle. Tai ainakaan kaikki äidin tekemät vaatteet eivät kelpaa. Mitähän minä sitten oikein ompelen? No, ihan vielä ei siinä pisteessä olla, ja ajattelin ottaa vielä ilon irti ja ommella pojalle jotain ihanan lällyä ja lapsellista, kun vielä ne puetaan mukisematta päälle.


Vihreä pehmoinen tähti-interlock on Michas Stoffeckelta saksasta. Nalle-applikointi on hakenut inspiraatiota Ruttu-Nutun nallelta, mistään muualta en yhtä söpistä nallea löytänyt. Applikoinnit on tehty suurimmaksi osaksi uudella Pfaffilla. Ai että sillä onkin ihana applikoida, se on niiin tarkka! <3 Olen ihan innoissani, ja taas pitkästä aikaa innostunut applikoimaan.


Pääntien kanttaus resorilla ei vielä oikein ottanut uudella koneella tuulta purjeisiin, ja loppujen lopuksi laitoinkin siihen resorin kiinni tuolla perinteisellä tyylillä, eli resori kaksinkerroin ja saumurilla kiinni. OE:stä olen onneksi saanut jo Pfaffin säädöistä opastusta, joten seuraavaan paitaan jo varmaan kanttauksetkin saadaan. Sormet syyhyää jo päästä uusien ompeluksien kimppuun!

11 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta miten söpis! Mä olen ihan rakastunut tähän paitaan, koko konaisuuteen :) Ihanan tasainen applikointijälki, on on! (Ja myös mä pelkään sitä aikaa, kun lapsille ei enää kelpaa äidin tekemät vaatteet... kun ei sitä nyt itselle osaa tehdä hörsyläpörsylöitä ja nalleapplikaatioita ja bambikankaita ja mitä lie - vai osaisko? ;D )

  VastaaPoista
 2. Mahtava applikointi! Sinäkö se muka olit joka silloin joskus harjoitteli ihan perusompeluita?! WAU, sanon minä!!! =)

  VastaaPoista
 3. Oi, kuinka ihana!!
  Ja tosi siististi tehty!

  VastaaPoista
 4. Ihana! Ja hienoa applikointi jälkeä! Minun kone on ruvennut ryttyilemään applikointien kanssa ja haluun uuden koneen!

  VastaaPoista
 5. Ihana! Just ihanan lälly ku ne vielä suostuu käyttämään tuommosia! Ja hei, mää oon ihan varma että vanha rouva sai rakastavan ja arvostavan kojin. Voin kertua tekkuja aina välillä kun tulevat käsityötaitajat ompelee sillä nykyään. :)

  VastaaPoista