lauantai 4. kesäkuuta 2011

Turkoosia Kastehelmeä

Kannattaa huudella blogissa asioita! Taannoin kerroin innostuneeni Oiva Toikan Kastehelmi-sarjasta. Kävi sitten niin, että Puolivillaisen plokin Henna otti yhteyttä, että hällä olisi jouten Kastehelmi-sarjan kahvikuppeja. Pitihän ne ostaa pois.


Kauppaan kuului 7 kappaletta turkooseja kahvikuppeja, 8 kappaletta kirkkaita lasinalusia sekä yksi kirkas kakkulautanen.  Henna varoitteli etukäteen, että nämä ovat kyllä äärimmäisen epäkäytännöllisiä kuppeja, nykymittapuun mukaan ihan liian pieniä kahvikupeiksi. No onhan ne kieltämättä hieman epäkäytännöllisiä, mittasin että tuollainen kuppi vetää vaivaiset 1,25dl. Melko monesti saa tämmöinen kahvihiiri olla santsaamassa. Mutta onhan nämä ihan äärimmäisen kauniita! Tällä kertaa siis kauneus menee käytännöllisyyden edelle.


Pitäisi kehitellä jokin säilytysjutska, mihin voisi laittaa näitä kauniita astioita esille. Olen miettinyt keittiöön jotain lautashyllyä tms. Olisiko kellään mitään ideaa mistä niitä voisi edukkaasti ostaa?

4 kommenttia:

 1. Meillä oli joskus lapsuudenkodissa lasisia kahvikuppeja, ei kyllä kastehelmiä mutta tuli heti nostalginen fiilis! ;)

  VastaaPoista
 2. Voiko kauniimpaa turkoosinsävyä ollakaan! Noista kupeista joisi mielellään päiväkahvit, vaikkakin joutuisi sitten santsaamaan monta kertaa :)

  VastaaPoista
 3. Kastehelmi on munkin lempparia! :) Se on niin siro ja silti siinä on jotain niin kaunista. Budjetti ei vaan oikeen salli helmien kalastamista...

  VastaaPoista
 4. Kovin edullisesti kastehelmeä ei taida mistään löytää, ainakaa noita alkuperäisiä :) Mutta latutavara.com on paikka jossa niitä olisi myynnissä.

  VastaaPoista