torstai 10. helmikuuta 2011

Muotokaitale

Kiitokset kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Epäonnistuneen pääntien kommentoijia oli 14 kpl ja se pompsahti toiseksi suosituimmaksi postaukseksi tässä blogissa. Suosituimpana blogipostauksena on Ei mennyt niinkuin Strömsössä -paita, mikä teitä oikein noissa meikäläisen epäonnistumisissa kiehtoo?! :D Mutta oikeesti oli kiva saada apuja ongelmatilanteessa, ihan huippua!

Moni teistä ehdotti pääntien korjaamiseen leveää resoria, ja sitä mietin itsekin. Kiikutin paidan kuitenkin viime viikolla ompelukurssille, ja kysyin opettajalta mitä sille voisi tehdä. No se ehdotti muotokaitaletta paitakankaasta, ja sellainen tehtiin ja tämmöinen siitä tuli.

  
Ei tuo nyt mitenkään häävi ole, ja aika törtteisen näköinen sisäpuolelta, kun en osannut koulun saumuria sujuvasti oikein käyttää. Mutta sai nyt luvan kelvata tuommoisena. Kuplapaita on toimitettu uudelle omistajalleen, ja toivottavasti pääsi käyttöön!

9 kommenttia:

 1. No oho, olitpa nopia! Nyt jo täälä ja just olit josaki iha muualla! :D

  Hieno siitä tuli! Ja parasta sun blogissa on just se, että kerrot myös mokista ja siitä mitä opit niistä. Eikö se just oo sitä opettelua! :D

  VastaaPoista
 2. :D

  Ai kauhistus, kävin uudelleen lukemassa tuon "Ei menny niinku Strömssössä" ja jotenkin se vain pistää naurattamaan. :))

  Mutta tästä kuplavolkkaripaidasta on kyllä pakko sanoa, että mulle ainakin tuli aidosti tosi paha mieli sun puolesta siinä kohtaa kun suunnittelit vaivalla huolellisesti kalliista materiaaleista tehdyn paidan heittämistä roskikseen. Eiköhän me kaikki haluttu siis valaa uskoa suhun, jotta jaksat yrittää sen korjata. Ja hyvä taisi tulla! :)

  VastaaPoista
 3. No mutta kyllä tuli komia, tuskin poika tuota väärin päin käyttää, että eipä taida haitata. Ikinä ei tulisi mieleenkään, ettei siitä alunperin pitänyt tulla juurikin tuollainen.

  VastaaPoista
 4. Joo nimenomaan siksi kai niihin "epäonnistumispostauksiin" tulee vastauksia reilusti, kun yleensä niissä postauksissa on joku kysymys tai ideanhaku, mihin monet vastaa.

  Ja uskoa haluaa valaa moni siinä vaiheessa jos se bloggaajalta itseltään on loppunut. ;)

  VastaaPoista
 5. Hienohan siitä tuli. Ei hullumpi ollenkaan! Tuo ratkaisu toimii vallan mainiosti. Ei kyllä uskoisi jos ei tietäisi että tämä paita on muka ollut jotenkin piloilla. :-)

  VastaaPoista
 6. peesin edellisiä.ja hyvä ettei mennyt roskiin.

  VastaaPoista
 7. No tosiaan, ratkaisuhan se on tuokin!
  (laittaa korvan taa tulevia kämmi korjauksia varten, niitä ku sattuu ain välil)

  VastaaPoista
 8. Hyvä että sait hienon kupla-paidan pelastettua.

  VastaaPoista