perjantai 5. marraskuuta 2010

Pesulappuja

Meillä kuluu ihan tuhottomasti talouspaperia. Jostain blogista sain idean tehdä ylimääräisiksi jääneistä tilkuista pesulappuja. Näitä voi käyttää talouspaperin sijasta, pyyhkiä pienen tahmatassun naaman ja kädet. Aika käteviä, ja säästyy luontoa ja rahaa. Jossain verkkokaupassa näin näitä myynnissäkin, aika isolla rahalla. Onpa taas hyvä että on oma ompelukone ja saumuri!

2 kommenttia:

  1. Oonkohan mä vähän julma äiti kun pyyhin lapsosten sotkusuupielet ihan vaan keittiöluutulla? ;) Tosin se luuttu vaihtuukin sitten vähintään kerran päivässä puhtaaseen, ettei nyt sentään ihan jalkarätillä..

    VastaaPoista
  2. meilläkin käytetään kestotalouspaperia, tosin tavallistakin paperia kuluu aina toisinaan. Siskoltani tuon idean bongasin ja kyllä on mooonta rullaa paperia säästynyt. Eihän nuo vie pesukoneessakaan tilaa juuri lainkaan. Itse olen tehnyt laput flanellista ja mielestäni niiden tulee olla riittävän suuria, että ovat toimivia käytössä. Ehkä perus talouspaperiarkin kokoinen on paras... tein aluksi paljon pieniä lappuja ja nyt kun pitää pyyhkiä suu ja kädet ruokailun jälkeen, on ne vähän kelvattomia, tai sitten niitä kuluu monta kerralla.

    VastaaPoista