lauantai 7. elokuuta 2010

Kestovaippoja

Tilailinpa tuolta Ameriikan mantereelta muutamat L-koon Fuzzi Bunzit akuuttiin vaippatarpeeseen.


Päätin, etten ala enää itse ompelemaan pojalle vaippoja. Yksi syy oli se, että varmaan viiden kuukauden (!) päästä koittava päiväkotiarki varmaan vähentää tätä osakestoilua aika radikaalisti, ettei me kovin montaa vaippaa enää tarvita. Lisäksi hokasin että kaapissa odottava PUL-kangas ja coolmax-kangas onkin vain 50cm leveitä, eli ei riitä L-koon vaippojen tekemiseen :/ Sitten oli vielä sellainen turhamainen syy, että mulla on nyt mielessä niin monta muuta jännittävää ja kivaa ompeluprojektia, etten minä millään malta ruveta vaippoja ompelemaan :)

Elikäs tilasin sitten vaippoja netistä. Tähän asti olen suosinut lähes ainoastaan tarrallisia taskuvaippoja, mutta on käynyt niin, että meidän pikkumies on oppinut avaamaan tarrat, elikäs ne ovat nyt poissuljettu vaihtoehto. Nämä Fuzzi Bunzit on neppien lisäksi malliltaan muutenkin hyviä, kun ovat tarpeeksi korkeita meidän pitkäselkäiselle pojalle. Ja hoksasin sellaisen kivan jutun, että kun nepittää valmiiksi nämä vaipat, ne voi sujauttaa jalkaan housuvaippojen tapaan! Kätevää eikö totta!

Ei ole varmaan mitenkään eritysen ekologista tilailla vaippoja toiselta mantereelta, mutta kun ne nyt vain sattuvat olemaan sen verran halvempia siellä rapakon takana, jopa postikuluineen. Katselin huuto.netistä käytettyinäkin, mutta niistä pyydetään niin suolaisia hintoja, että oli sama ostaa uutena. Ja on se kuitenkin varmasti ekologisempaa käyttää näitä ameriikan kestoja kuin kertiksiä, luulen ma.

Ja kun kerran tilasin uusia vaippoja, piti laittaa vanhoja myyntiin. Eli kestovaippoja myynnissä TÄÄLLÄ, käypä kurkkaan!

P.S. Jos muuten jollain on jouten ylimääräisiä Fuzzi Bunz -vaippoja (tai jotain vastaavaa) koossa L niin hihkaiskaapa kommenttilaatikkoon!

P.P.S Tervetuloa vaan uusille lukijoille! :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti