torstai 15. heinäkuuta 2010

Kangashamstrauksia

Olen vähän viimeaikoina kasvatellut kangasvarastojani. Eli suomeksi sanottuna shoppaillut enemmän kankaita kuin ommellut niistä mitään :) No, onpahan tarpeet valmiina kun se inspiraatio iskee!

Tässä pinossa on puuvillaveloureja ja ylimpänä joustofroteeta. Oliivinvihreä (näyttää tosin kuvassa keltaiselta) ja tummanruskea puuvillavelour on Eurokankaasta. Turkoosi velour on Kangastukusta. Omenanvihreä joustofrotee on Metsolasta. Ajattelin tehdä tuosta joustofroteesta pojalle housut. Olisin hirveästi halunnut ostaa raidallista joustofroteeta, mutta ajattelin että en kummiskaan saa raitojen kohdistuksia housuissa kohdilleen, joten tuo yksivärinen on siitä "turvallisempaa".


Seuraavassa kuvassa on Robert Kaufmanin ihanaa cupcake-kangasta, pikkupalasen huusin sitä Ebaysta. Mää NIIN rakastan tätä kuosia, onko ehkä vähän herkullista?!


Viime viikolla tilasin sitten Iinulta jotain kivaa pientä. Yllätys oli aika suuri, kun tämmöinen paketti tuli postissa.


Onko vähän ihanasti paketoitu?! Tässä on mielestäni asiakaspalvelu kohdillaan. Tämmöisellä pienellä eleellä, kauniilla paketilla ja käsinkirjoitetulla tervehdyksellä tulin hyvälle tuulelle loppupäiväksi. Visuaalisena ihmisenä minulle tämä paketti oli kyllä niin ihana yllätys. Ihan varmasti tilaan Iinulta uudestaankin, ihan jo tämän pakkauksen perusteella. Toki paketin sisältökin oli aika ihanaa:


Kahdenlaista hempeää puuvillapopliinia. Näistä tulee varmaan ainakin pussukoita, kuinka ollakaan. Ja sitten tilasin näitä ihania nauhoja, sopivat koristeeksi mihin vaan. Siis jos raskin näitä käyttää. Tai sitten vain ihailen niitä ompeluslaatikossa.


Siinäpä noita viime aikojen kangashamstrauksia, eiköhän noilla vähän aikaa pärjää. Ehkä. Tai sitten ei.

1 kommentti:

  1. Oho! Sinähä oot innostunu! Ihania juttuja ja ompelun iloa! :)

    VastaaPoista