perjantai 7. kesäkuuta 2013

Pussukka poikineen

Lahjaksi valmistin taas parit pussukat, mikä lienee lempiompeluksia paitojen tekemisen ohella.

Pikku pussukka valmistujaislahjaksi eräälle ystävälle, joka tykkää mustasta ja punaisesta.Pussukka pyöreitä vuosia täyttäneelle ystävälle, joka tykkää Amy Butlerista.Kuvat poikkeuksellisesti kännykkäkuvia, koska pussukat lähtivät maailmalle sen verran vilkkaasti (lue: valmistuivat kellariompelimossa viime tingassa..) etten ehtinyt järkkäriä kaivaa esille. Ihan kohtalainen kuvanlaatu näyttää olevan iLuurissakin..

Pussukat on kyllä kivoja. Ehkä voisin taas päivittää omaa pussukka-arsenaalianikin.... Ainahan niitä naisihminen tarvitsee, eikö?


6 kommenttia:

 1. Kauniit pussukat. Tuo pitsivetskari sopii tuohon toiseen tosi hyvin.

  VastaaPoista
 2. Voi, kuinka ihania! Kauniita, kun tuo vetoketju on tuossa sivussa. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania pussukoita, itse olen ihan heikkona pikkupussukoihin (ja vähän isompiinkin). Saanko udella, että ompeletko vetoketjun saumavaran vuorien väliin? Itse pyrin saamaan ketjun vuoden väliin, mutta jotenkin se aina menee huonosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden pussukoiden tekemiseen käytin tämmöistä ohjetta:

   http://www.meamomblog.com/2011/01/coin-purse-tutorial.html

   Vetoketjun ompeleminen on pussukoissa omat haasteensa, mutta kurkkaapa Hipun blogi, siellä hyvä ohjeet, miten tuommoinen vuoritettu vetoketjupussukka ommellaan!

   http://handmadehippu.blogspot.fi/2010/04/pussukan-teko-ohje.html

   Poista
  2. Hipun ohjeella olen tehnytkin. Vetskarin päätyjen ompelu on vain aina niin haastellista, tai sitten olen liian tarkka lopputuloksesta. Monia ohjeita olen koittanut, mutta silti on aina parantamisen varaa, ettei tule liian möykkyinen lopputulos vetskarin osalta.

   Poista
  3. Se päätyjen ompeleminen on kyllä vaikeaa, harvoin ne mullakaan onnistuu täydellisesti... Kerro jos keksit niihin kikka kolmosen :)

   Poista