perjantai 9. syyskuuta 2011

Jämäautoja

Sain yllättävää ompelusaikaa viime viikolla, kun poika sairasti vesirokkoa. Enimmäkseen pojan päikkäreiden aikaan tosin vedin itsekin sikeitä - päivät uhmaikäisen, vesirokkoeristyksen takia seinille hyppivän pojanklopin kanssa voivat olla aika uuvuttavia :) Mutta jotain pientä sain ommelluksikin.

Kummipoijalle tekaisin 1v synttärilahjaksi jämäjoustiksista autopaidan. Koko on jotain 92cm ja kaavana se vanha tuttu Night Owl. Pitäis kohta jo kokeilla jotain muuta kaavaa, alkaa tämä jo vähän tökkimään...


Uus kiva oma merkki helmassa. Onkohan mulla joku liian paksu neula koneessa tms. kun nuo tikin reiät näkyy noin selvästi?


Ensimmäistä kertaa kokeilin tehdä hihat eri kankaasta kuin paidan miehusta. Hieman itseä häiritsee se, että hihojen musta joustis on eri mustaa kuin autojoustiksessa. Mutta kyllähän tämä menee paremman puutteessa. Tämä onkin hyvä tapa tuhota kankaanjämiä, joten jatkossa pitäisi kokeilla rohkeampia yhdistelmiä.

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva paita. Mä olen kanssa miettinyt että pitäs vaan rohkeasti ite koittaa yhdistellä eri kankaita paitoihin kun aina muilla niitä ihastelen =)

  VastaaPoista
 2. Minanamnbandilta tilattuihin lappusiin tuli herkästi näkyviin nuo neulanreiät, ne kun kutoo laput kahta eri väriä käyttäen niin se toinen väri paistaa sieltä reikien kautta. Toki voi johtua paksusta/tylsästä neulasta myös.

  Ihana paita muuten!!

  VastaaPoista
 3. Ihana paita! :)

  Mistä muuten olet tilannut noita omatekele merkkejä. Meillä pitää merkata kaikki vaatteet eskarissa, tarhassa ja kerhossa. Olisin tilannut valmiita merkkejä vaatteisiin, saisi ne sitten pois myyntihetkellä.

  VastaaPoista
 4. Mia, nuo merkit on tilattu www.minnamnband.se - nettikaupasta.

  VastaaPoista