sunnuntai 14. elokuuta 2011

Perussettiä ja loman loppu

Tämmöistä ihan perussettiä tällä kertaa. Kumma miten tuo keltainen nykyään löytyy yhä useammasta lastenvaattesta, vaikka se oli aiemmin väri josta en niin suuremmalti välittänyt. Nyt jopa uskaltauduin tekemään pojalle kirkkaan kanariankeltaiset housut. Mieli voi näköjään muuttua.


Traktorikangas Metsolan alesta, keltainen joustofrotee Hannan Kankaan postikulualesta. En nykyään osta mitään normaalihintaisia kankaita, aina pitää olla vähintään postikuluale. Kankaiden hinnat ovat pompsahtaneet lyhyessä ajassa niin pilviin että en yksinkertaisesti raski. Kyllä minusta on esimerkiksi 26€ metrihinta aika suolainen, varsinkin trikoista, joiden laadusta ei tunnu olevan mitään takeita. Joustofroteet ovat kestävämpiä, niihin voi jo vähän sijoittaakin. Vaikka nekin kyllä nykyään tulee ostettua alesta.

* * *

Nyt se on sitten loppu. Loma nimittäin. Kaksi vuotta, kaksi kuukautta ja kaksi viikkoa olen ollut kotona poikaa hoitamassa. Huomenaamulla pitäisi töihin lähteä. Aika hurjaa. Saapa nähdä sopeutuuko sitä enää yhteiskuntakelpoiseksi toimistohiireksi kahden vuoden hiekkalaatikkoelämän jälkeen.

Ompelustahti varmasti hiljenee radikaalisti tästä eteenpäin. Kokonaan en missään tapauksessa aio ompeluksia heittää, on tämä niin terapeuttista ja mukavaa hommaa. Ja aika helppo harrastuskin kaiken lisäksi, ei tarvitse kotoa poistua ja sitä voi harrastaa vaikka yön pimeinä tunteina.

4 kommenttia:

 1. Kiva setti! Keltainen on ihan huippu väri omasta mielestä. Samaa mieltä olen tuosta kankaiden laatuasiasta. Ärsyttää välillä kun ei etukäteen oikein tiedä mitä saa. Onnea jälleen alkavalle työtaipaleelle. Toivottavasti kaikki menee loistavasti!

  VastaaPoista
 2. Yhyyyyyyyyy..... Apua, se on jo HUOMENNA! Mulla vasta 14.30, mutta silti! :((

  Ihana setti! Tosi raikas tuo keltanen.

  VastaaPoista
 3. Ihana setti ja kyllähän Sinä töissä pärjäät, iloisin mieliin eteenpäin vain!

  VastaaPoista
 4. Keltainen on kyllä kiva väri! Mä tykkään käyttää sitä sekä tytöllä että pojalla :) Ja kivan näköisen setin oot tehnyt!

  VastaaPoista