maanantai 21. maaliskuuta 2011

Astialahjuksia

Läheiseni ovat ilmeisesti huomanneet orastavan astiainnostukseni, kun olen saanut ihanuuksia lahjoituksena useammastakin suunnasta.

Eräs ystäväni näki tämän kirpparilla ja oli kuulemma ajatellut että onpa niin minun näköinen pullalautanen, ja ottanut sen kainaloonsa. Miten oikeassa olikaan, tämä on NIIN mun näköinen! Ja kun tämä tuotiin minulle vielä uunituoreiden pullien kera, voiko enää parempaa lahjaa saada?! Tästä on tarjoiltu jo kolmet pullat viikon sisällä, eli pääsi meidän kahvipöydän erityiskaunottareksi tämä yksilö.


Appiukkoni oli ilmeisesti myös pistänyt korvan taakse minun astiainnostukseni, ja lahjoitti meidän perheelle tämän kauniin Arabian kannellisen kupin.
Tunnistaako kukaan kuviota, mulle tämä on ihan tuntematon? Ikää kupilla on todistettavasti vähintään 40 vuotta. Olen otettu tästä aarteesta, en pelkästään sen kauneuden ja iän takia, vaan myös sen takia, että appiukko on hyvinkin tarkka tavaroistaan, eikä yleensä koskaan anna mitään pois, kenellekään. Varsinkaan tällaisia vanhoja perintökalleuksia. No, meillä onkin appiukon kanssa aivan erityiset välit :)

2 kommenttia:

  1. Oho, mikä appiukon lahja! Sarja on karviainen leima on ilimeisesti v.1949-64. :) Käyppäs Arabian sivuilla kurkkimassa.. :)

    Hehe, hyvä että pullalautanen oli mieleinen!

    VastaaPoista
  2. Hei, tuo purkki on Arabian Pomona sarjaan kuuluva karviainen. Itselläni on saman sarjan luumu.

    VastaaPoista