tiistai 28. helmikuuta 2012

Tähtiä tähtiä

Tähdet on in. Ainakin mulle. Tykkään niistä niin, tähtikuoseja löytyy kaapista ja tähdet ovat hyvä applikointivalinta silloin kun ei jaksa ihmeempiä miettiä. Niinkuin nyt.


Tämän piti olla jämäpalojentuhoamispaita, sellainen jota pidetään kun kaikki muut on pesussa. Mutta tästä tulikin ihana. Pehmoinen ja raikas, samalla kertaa.


Pääntiestä vain en kauheasti tykkää. Aikamoista suttua tulee tuolla kaksoisneulalla. Peitetikkikoneesta olen alkanut haaveilemaan. Vaan tiedä sitten onko se sitten tie onneen ja autuuteen.

Mutta ihana paita kaikenkaikkiaan. Tähän kun vielä yhdistää aiemmin tehdyt velourhousut, jotka on samaa beigeä velouria noiden hihojen kanssa, ja setti on ihana!

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Vauvalahjoja - Osa kaksi

Kuten jo viime postauksessa mainitsin, ystäväpiirini innostuessa lisääntymään oikein ruuhkaksi asti, olen saanut tehdä vauvalahjoja melkomoisella vimmalla.

Pienelle tytöntyllerölle meni seuraavanlainen setti.



Kietaisubodyn kaava on uusimmasta Ottobrestä, samoiten housujen. Koko on 56cm.



Housujen takapuolelle on applikoitu tähti.


Neuvolakortin kannet menivät myös paketin mukana. Päällikangas puuvilla ameriikan mantereelta, Hawthorne Threadsilta. Vuoren ihanan keltaisen pilkullisen puuvillan minulle lahjoitti ystäväni Leena.


Ihana setti, tämäkin!

perjantai 17. helmikuuta 2012

Vauvalahjoja - Osa yksi

Tuttavapiirini syntyi viikon sisällä kolme (!) vauvaa, ihmeellistä. Mikä lie täysikuu ollut 9 kuukautta aiemmin... Täällä ollaankin sitten hiki hatussa ommeltu vauvalahjoja. Onni oli, että uusimassa Ottobressä oli paljon hyviä kaavoja vastasyntyneille.

Pienelle pojalle tuli ruskeasävyinen setti turkooseilla piristyksillä.



Hyvät ohjeet oli nappilistan tekoon uusimmassa ob:ssä. Siniset metallinepit omista aarrearkuista. Paidan kaava Bert - nappilistabody. Kangas saattaa olla sitä paljon puhuttua kopio-pilveä, tosin en sitä tiennyt tilatessa. Ei mitenkään superlaadukkaalle vaikuttanut, pitääkin kysellä miten pesussa käy.

Tämä oli muuten ensimmäinen body, jonka olen ommellut, eli astuttiin pois mukavuusalueelta!  Ja onneksi uskalsin! Työläshän tämä oli, peruspaitaan verrattuna, mutta niin kaiken vaivan arvoinen.


Little Houses -trikoopökät näyttivät niin hauskoille, että niitä oli pakko kokeilla. Takapuolen kaitale on tässä se juju. Sekä body että housut ovat kokoa 56cm. Kaikki saumat, sekä bodyssä että housuissa, on tikattu päältä kaksoisneulalla, ettei ne vain pientä ihmistä hiertäisi.



Tästä setistä tuli kyllä niiiiin ihana että huokailin ja hypistelin näitä vaatteita varsin pitkän tovin, ennenkuin raskin pakata kuoreen postipojan lähetettäväksi. Olisihan se ihana jos olisi vielä joku päivä omasta takaa tämmöisille ihanuuksille käyttäjä.. Toistaiseksi täytyy tyytyä ihastelemaan ystävien pieniä ruttunaamoja.

tiistai 14. helmikuuta 2012

Tähtipaita

Pojan akuuttiin paitapulaan paikattiin uudella tähtipaidalla.



Tämä applikaatiohan on nähty jo aiemminkin, mutta koska se on niin kiva ja helppo applikoida, tein sen uudestaan. Itseasiassa tästä on tulollaan samanlainen toinenkin tähtipaita samalla kuvalla mutta eri väreillä, joten tähdistä tykätään täällä.


Musta velour on Saksanmaalta tilattua, ja se on ihan mahoton pölynkerääjä! Ikiliikkuva pölyhuiska syntyy kun laitetaan tämä paita pojan päälle ja laitetaan möyrimään pitkin lattioita...


Harmaa velour on myös on myös Michas Stoffeckelta saksasta. Aivan ihana hiirenharmaa sävy. Raitaresoria en muista mistä se on tilattu, on muuten mahtavan jämäkkää tavaraa! Passais varmaan hyvin vaikka ulkovaatteisiin.

Kiva paita tästäkin tuli!

lauantai 11. helmikuuta 2012

Arvonta suoritettu


Muuttoarvonta on nyt päättynyt ja arvonta suoritettu. Arpajaiset olivat suuri menestys, kommentteja tuli 109 kpl! Kankaan arvontaan sain exceliin näpyteltyä 84 kappaletta arpalippukkeita, ja paita-arvontaan tasan 100 kappaletta lipukkeita. Jokusen osallistumisen jouduin ikävä kyllä hylkäämään, koska niissä ei ollut kerrottu kumpaan arvontaan osallistuivat. Arvonta suoritettiin syöttämällä lipukkeet exceliin ja arpomalla satunnaisluku-generaattorilla voittaja.

Mutta pitemmittä puheitta, arvonnan voittajiin :

1. Arvonta KANGASPALKINTO
  Yksi (1) metri  JNY Designing Nougat-pallo Interlockia.
(Kangas on esipesty)

(kuva: JNY Design)

Kangaspalkinnon voittaja on:
Aatsipoppaa



  2. Arvonta PAITAPALKINTO
Lasten paita (92cm - 122cm) jollakin jo toteutetulla,
tästä blogista löytyvällä applikaatiolla.
Allaolevassa kuvassa on muutama esimerkki, 
Voit myös ehdottaa omaa applikaatiokuvaa,
kunhan se on helppo toteuttaa, vaikeita kuvia en tee :)
Kankaiden valinnan tekee allekirjoittanut itse.

 
Paitapalkinnon voittaja on:
Tatu

Paljon onnea voittajille!!

torstai 9. helmikuuta 2012

Kauppakasseja

Mies kinusi pitkään uusia kauppakasseja, ja pitihän niitä sitten tehdä. Käytin näihin kasseihin valmista laukkunauhaa noihin kädensijoihin - nopeutti tekoa huomattavasti. Nätimpi ois ehkä tullut tekemällä itse kahvat samasta kankaastas kuin kassitkin, mutta aina ei jaksa :) Nämä ei valitettavasti ole kovin suuria, joten varmaan joudun (=saan) tehdä lisää kauppakasseja.
 


Tämä kassi oli entisessä elämässään anopin verhokappa, lienee ehtaa 70's kamaa :)


Tämä yksilö taas oli aiemmin tahrainen pöytäliina. Muutama kahviläikkä pääsi tähän kassiinkin asti, mutta eipä se haittaa, kun nämä kauppakassit tuppaavat muutenkin likaantumaan aika nopeasti.


Tämä Ikean kangas on ostettu pois kuleksimasta Puolivillaisen Plokin Hennalta.


Eiköhän näillä taas muutaman maitopurkin hae!

P.S. Muistakaahan osallistua arvontaan, päättyy huomenna!

maanantai 6. helmikuuta 2012

Rinsessatunika vol. 2

Tämä kummitytölle joululahjaksi tehty prinsessatunika on jäänyt bloggaamatta. Tunika tummanviolettia velouria, kaava alunperin Annelta, suurennettu ja muokattu hieman.



Kalsarimeininkiä

Poika on alkanut opettelemaan kuivaksi, joten tarvittiin täydennystä kalsarikaappiin. Näihin saa kivasti tuhottua niitä ei-niin-kivoja trikoita kangaskaapista.



torstai 2. helmikuuta 2012

Royal-Tuote

Nyt kannattaa liittyä Royal-Tuotteen blogin lukijaksi, saat -10% alennuskupongin verkkokauppaan!